Doručenie nábytku do Vianoc

Nábytok vám doručíme do Vianoc!
Radi by ste prežili Vianoce v novom? Práve teraz je ten najvhodnejší čas kúpiť si nábytok, ktorý chcete mať doma ešte na Štedrý deň.

Vyberte si z našich kategórií

Vašu novú sedačku, posteľ, kuchyňu, ale tiež napríklad jedálenský stôl, skriňu či komodu, skrátka všetok nábytok a bytové doplnky doručíme ešte pred Vianocami.

V skladoch máme aktuálne viac ako 30 000 kusov nábytku, ktoré sme pripravení okamžite expedovať. Obľúbené modely sedačiek všetkých typov, rovné aj rohové kuchyne, moderné postele a ďalší nábytok máme skladom. Vyberte si teraz na okay.sk a cez Vianoce už môžete spať na novom matraci. A viete, že čo sa na Štedrý deň sníva v novej posteli, to sa splní?


Nábytok ako skvelý darček

Darujte svojim rodičom novú sedačku a zbavte sa tej dosluhujúcej. Kúpte svojim deťom postele, na ktorých budú zdravo spať. Doprajte svojej žene konečne tú novú kuchyňu, po ktorej už dlho túži. A kúpte si konečne to kreslo, ktoré sa vám tak páčilo. Objednajte si nábytok teraz a do Vianoc ho budete mať doma. Rok čo rok vám potom bude pripomínať tú radosť v očiach obdarovaných. Pravda, nábytok sa zle balí a často sa nezmestí pod stromček, ale to už je predsa maličkosť ...


Sedačku môžete vrátiť zadarmo do 30 dní

Aj cez Vianoce samozrejme platí možnosť vyskúšať sedačku po dobu 30 dní zadarmo. Keď sa vám teda nebude z akéhokoľvek dôvodu páčiť, my si po ňu prídeme a vy si pokojne vyberiete inú. Môžete potom ľahko zistiť, či sa vybraná sedačka farebne hodí k zariadeniu izby alebo ako príjemný a odolný je jej materiál.


Vybavte všetko pohodlne z bezpečia domova

Nielenže svoj nový nábytok budete mať ešte pred Vianocami, ale môžete si ho vybrať a kúpiť on-line z pohodlia domova. Od výberu cez objednanie dopravy až po platbu - všetko jednoducho vybavíte počas  jedného dopoludnia. Vyhnete sa navyše zhonu a stresu nákupných centier, ktoré budú doslova praskať vo švíkoch. Vyberte si nábytok na okay.sk a získate praktický darček, ktorý vám bude dlho robiť radosť. Teraz naviac s garanciou spokojnosti - predĺženou možnosťou vrátenia darčeka až do 15. 1. 2021.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape