3 kategórie vyhotovenie kvalitného nábytku

3 kategórie provedenie kvalitného nábytku

Radi by sme vám zjednodušili výber nového nábytku, rozdelili sme ho preto do troch základných skupín: standard, nadštandard a extra. Podľa nich zákazník rýchlo spozná, v ktorej kategórii kvality sa daný výrobok nachádza a či bude spĺňať jeho hlavné požiadavky. Triedy zohľadňujú kvalitu konštrukcie, použité materiály a dokonca aj dizajn konkrétneho výrobku. Tento prehľad vychádza v ústrety celému spektru zákazníkov, ktorým zjednoduší a zároveň urýchli výber aj tým najnáročnejším.

Kvalita STANDARD ★

Najlepšia voľba pre všetkých, ktorí preferujú základnú kvalitu za priaznivú cenu.Vyváženie pomeru cena/výkon je hlavným znakom tejto kategórie. Naši odborníci vyberali Standard nábytok o to starostlivejšie.

Zobraziť produkty

Kvalita NADŠTANDARD ★★

Trieda určená pre najširšiu skupinu zákazníkov. Stredná cesta medzi Extra kvalitou a Standard cenou, pri ktorej rozhodne neurobíte chybu. Výberom z Nadštandard triedy dostanete nábytok, ktorý bude radosť používať.

Zobraziť produkty

Kvalita EXTRA ★★★

Nábytok najvyššej kvality pre najnáročnejších spĺňa všetky prísne kritéria. Prémiová konštrukcia, nadštandardné materiály a výnimočný dizajn – to sú parametre, ktoré radia Extra nábytok medzi to najlepšie.

Zobraziť produkty
Ako určujeme kategóriu triedy nábytku?

Základné rozdelenie širokého sortimentu nábytku v OKAY vytvárajú odborníci na jednotlivé segmenty.
Starostlivo zvažujú všetky parametre, súčasné technologické a dizajnové trendy, zohľadňujú testovanie a skúsenosti s dlhodobým používaním. Výsledkom je jednoduché rozdelenie celej ponuky do troch základných kategórií, podľa ktorých sa zákazník rýchlo a jednoducho zorientuje.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape