Vreckový vysávač Bosch BGB45330

Tovar je vypredaný

Vreckový vysávač Bosch BGB45330

Kód výrobku: BGB45330
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Skvelý pomocník

Vreckový vysávač Bosch BGB45330 vám zaistí rýchle a pohodlné upratovanie. Nadchne vás svojím sacím výkonom a nízkou spotrebou. Vyniká hlučnosťou iba  74 dB. Dostatočne dlhá ergonomicky tvarovaná rukoväť sa veľmi pohodlne používa a zabezpečí rovné držanie tela. Ľahkú manipuláciu zaisťujú  tri otočné kolieska  a akčný rádius 10 m, čím vám umožní vysávanie veľkých miestností bez potreby prepájania do inej zásuvky. Vďaka ďalšiemu príslušenstvu už upratovanie akéhokoľvek miesta či povrchu nebude problém.

 


 

Technológia

Technológia vysokého výkonu  QuattroPower  zaisťuje perfektné výsledky vysávania  s nízkou spotrebou energie.  Extra veľké vrecko vyniká svojím  objemom 5 litrov, takže sa nemusíte obávať častého vymieňania. PowerProtect systém zaisťuje dlhotrvajúci výkon v priebehu vysávania, aj keď sa vrecko zaplní.

 


 

Vhodný aj pre alergikov

Vysávač Bosch BGB45330 ocenia aj alergici. Air flow system  sa postará, aby sa aj ten najjemnejší prach dostal z vášho bytu. Žiadny nasatý vzduch sa nefiltrovaný nedostane z vysávača von. Veľmi hygienický a umývateľný HEPA filter.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape