Tyčový vysávač Bosch BBH51830

Tovar je vypredaný

Tyčový vysávač Bosch BBH51830

Tyčový akumulátorový vysávač Bosch BBH 51830 zaručuje perfektné výsledky vysávania všetkých povrchov vďaka vysoko účinnej bezvreckovej technológii a výkonným AllFloor kefám. Navyše s unikátnou technológiou SensorBagless ™ sa extrémne silný výkon snúbi s minimálnymi nákladmi na údržbu. Poznajte komfort ľahkého používania, jednoduchého uloženia a čistoty vďaka svojej nízkej hmotnosti a EasyClean systému.

Neváhajte a uľahčite si upratovanie domácnosti už dnes!

Kód výrobku: BBH51830
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Ostatné tyčové vysávače

Perfektný na každom povrchu

Tyčový akumulátorový vysávač Bosch BBH 51830 zaručuje perfektné výsledky vysávania všetkých povrchov vďaka vysoko účinnej bezvreckovej technológii a výkonným AllFloor kefám. Táto HighPower kefa je vybavená elektrickou tryskou pre vysoký výkon vysávania, s ktorým budete spokojní ako na parketách, tak na hustom koberci.

 


 

Jednoduché použitie

S unikátnou technológiou SensorBagless™ sa extrémne silný výkon snúbi s minimálnymi nákladmi na údržbu. Spoznajte komfort jednoduchého používania, jednoduchého uloženia a čistoty vďaka svojej nízkej hmotnosti a EasyClean systému. LED signalizácia ukazuje nutnosť vyčistenia filtra.

 


 

Výkonná batéria

S vysávačom bez vrecka Bosch BBH 51830 LithiumPower si konečne užijete komfort vysávania bez kábla. Bosch lítium-iónová technológia prináša odolné a výkonné akumulátory, extra dlhú dobu prevádzky a krátku dobu nabíjania. Samostatne stojaci model pre jednoduché umiestnenie šetrí miesto a umožňuje flexibilné nabíjanie z každej zásuvky. Maximálna doba vysávania je 30 minút a doba nabíjania buď 3 hodiny (batéria nabitá na 80 %) alebo 6 hodín (batéria nabitá na 100 %).

 


 

3 stupne výkonu

SensorControl je senzor pre kontrolu minimálneho efektívneho výkonu vysávania, ktorý šetrí energiu. Vyberať môžete medzi tromi úrovňami výkonu:
 
  • 1. stupeň: rýchle vysávanie a maximálna prevádzková doba
  • 2. stupeň: bežné vysávanie a stredne dlhá doba prevádzky
  • Turbo stupeň: pre náročné vysávanie s kratšou prevádzkovou dobou

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape