OKAY inšpirácia: Zostavte si nadupaný herný setup z našej ponuky

Milujete hranie počítačových hier? Potom potrebujete nadupaný herný setup s vysokým výkonom, bezchybným zobrazením, špičkovým zvukom a pohodlným prostredím, ktorý vám zaistí dokonalý zážitok. V tomto článku vám poradíme, ako si zostaviť ideálnu herný setup z našej ponuky OKAY.

Zostaviť nadupaný herný setup
herný setup

Kompletný herný setup zahŕňa:

OKAY Tip:  Inšpirujte sa praktickými radami ako vybrať notebook na našom blogu.

Podľa čoho vybrať kvalitný herný notebook

Ak hľadáte najlepší herný notebook, tu je niekoľko vecí, na ktoré by ste sa mali zamerať:

  • Výkon procesoru: Na hranie hier je potrebný výkonný procesor s viacerými jadrami a vysokou frekvenciou. Procesor vyberajte podľa jeho číselného označenia - všeobecne platí, že čím vyššie číslo, tým lepší procesor.
  • Grafická karta: Vyberajte notebook s čo najlepšou grafickou kartou, aby ste si mohli vychutnať špičkovú grafiku a hladký priebeh hry.
  • Operačná pamäť (RAM): Jednoducho povedané platí, že čím viac RAM, tým viac úloh naraz váš notebook zvládne. Hry bývajú na operačnú pamäť náročné, takže mať dostatok RAM je dôležité. Na hranie hier odporúčame minimálne 8 GB operačnej pamäte, ideálne však 16 GB alebo viac.
  • Úložisko: Počítačové hry zaberajú na vašom úložisku veľa miesta. Preto vyberajte notebook s dostatočným priestorom, aby ste mohli ukladať hry spoločne s ďalšími súbormi a potrebnými programami. Existujú dva typy úložného priestoru: pevný disk (HDD) a SSD disk. Na hranie hier odporúčame SSD disk. Je rýchlejší, svižne načíta programy a zvýši rýchlosť vášho notebooku.
  • Displej: Kvalitný displej radikálne zlepší váš herný zážitok. Vyberte si notebook s vysokým rozlíšením a dobrou obnovovacou frekvenciou, čo znamená, že obraz bude plynulejší.
  • Chladenie: Pri hraní hier sa váš notebook môže zahrievať. Je teda dobré, aby váš herný notebook mal účinný systém chladenia, aby nedochádzalo k prehrievaniu.

Najlepšie herné notebooky

V našej ponuke OKAY nájdete široký výber herných notebookov od rôznych značiek. Toto sú najlepšie herné notebooky z našej ponuky podľa jednotlivých kategórií.

Asus TUF Gaming A15

Ste vášnivý hráč a hľadáte notebook s výnimočným výkonom? Potom je Asus TUF Gaming A15 tou správnou voľbou. Vďaka jeho skvelému obrazu, zvuku a výkonu sa prirodzene ponoríte do každej virtuálnej bitky. Asus TUF Gaming A15 je vybavený výkonným procesorom AMD Ryzen 7, grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3060 a 16GB pamäťou DDR5, ktorá si hravo poradí s hraním hier aj streamovaním súčasne. Displej s uhlopriečkou 15,6" a rozlíšením Full HD ponúka maximálne detaily a rýchle úložisko SSD dostatok priestoru a potrebnú rýchlosť.

Nadupaný herný notebook Asus TUF Gaming A15 zaistí plynulý chod všetkých vašich obľúbených hier. Od populárnych multiplayerových titulov ako Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive a Call of Duty: Warzone 2.0, cez dobrodružstvo v Lost Ark, Elden Ring alebo GTA 5, až po akčné tituly ako Monster Hunter Rise, God of War a Forza Horizon 5.

Kúpiť
Asus TUF Gaming A15
HP 15s

Herný notebook do 600 EUR: HP 15s

HP 15s je praktický notebook a prekvapivo výkonný herný stroj. Je vybavený operačným systémom Windows 11 Home, ktorý vám umožní prispôsobiť si používateľské prostredie podľa svojich predstáv. Svoje obľúbené hry si môžete vychutnať v plných detailoch a sýtych farbách vďaka displeju s rozlíšením FHD. A vďaka širokej škále portov, ako sú USB-C, USB-A, HDMI alebo AC Smart pin, môžete k svojim hrám pripojiť rôzne periférie a príslušenstvo.

Kúpiť

Herný notebook do 1000 EUR: Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3

Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 je vybavený výkonným procesorom AMD Ryzen radu 4000 H a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti s pamäťou DDR4 a rýchlym SSD úložiskom s kapacitou 512 GB. Vďaka tomu vám hry pobežia plynule a bez oneskorenia. Notebook má veľký displej s vysokým Full HD rozlíšením a reproduktormi s technológiou Dolby Audio, ktoré ponúkajú krištáľovo čistý zvuk s minimálnym skreslením pri akejkoľvek hlasitosti.

Kúpiť
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3
HP VICTUS 16

Herný notebook nad 1000 EUR: HP VICTUS 16

Pokiaľ hľadáte herný notebook, ktorý zvládne akúkoľvek hru, skúste HP VICTUS 16. Je vybavený najvýkonnejším procesorom Intel Core i5 a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3050, ktorá dokáže plynulo a bez oneskorenia spustiť akokoľvek náročnú hru. Navyše si môžete sami prispôsobiť používateľské rozhranie vďaka OMEN Gaming. Ďalej notebook HP VICTUS 16 disponuje batériou s dlhou výdržou a zvukovým systémom Dolby Audio.

Kúpiť

Najväčší výber elektra v OKAY!

Pre najväčší výber kvalitného elektra navštívte náš e-shop.

 Vyberte si z našich modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríte!

Ak sa rozhodnete pre nákup nového elektra a nábytku v OKAY, môžeme vám zaručiť 100% garanciu spokojnosti. Pokiaľ nebudete spokojní, môžete produkt vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najvýhodnejšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.