Zariaďte si kuchyňu podľa vašich predstáv vďaka sektorovým kuchyniam

Možno ste už počuli o sektorových kuchynských linkách. Ide o kuchyne, ktoré sa veľmi blížia ku kuchyniam na mieru. Z tohto dôvodu sú u mnohých veľmi obľúbené. Medzi najväčšie výhody týchto kuchýň patrí maximalizácia kuchynského priestoru. Kuchynské linky na vyskladanie sa dodávajú demontované, práve preto sa vyskladaním skriniek podľa priestoru, ktorý máte v miestnosti k dispozícii, kuchyňa stáva efektívne zaplnenou presne podľa vašich požiadaviek.

Výhody individuálneho usporiadania

Nespornou výhodou sektorových kuchýň je ich možná variabilita. Tým, že si tieto kuchyne môžete usporiadať ako chcete, sa podobajú kuchyniam na mieru. Kuchyňa na mieru je vyrábaná tak, aby vyhovovala vašim individuálnym potrebám a to isté platí aj pri sektorových kuchynských linkách. Nemusíte robiť kompromisy medzi kvalitou a priestorom, ktorý máte k dispozícii, jednoducho si vyskladáte kuchynské skrinky presne podľa vašich predstáv. Kuchyne na vyskladanie vám poskytujú nespočetné množstvo možností ako si kuchyňu usporiadať. Ak disponujete menším priestorom alebo máte netradične usporiadané zásuvky na elektrinu, kuchynskou linkou na vyskladanie to jednoducho vyriešite. Skrinky si usporiadate presne tak, ako potrebujete vy. Podľa toho, čo viac obľubujete si môžete vybrať lesklú kuchynskú linku, ale aj matnú. Väčšina sektorových kuchynských liniek poskytuje možnosť systematického rozloženia jednotlivých kuchynských zón. Môžete si oddeliť pracovnú zónu a zónu na varenie a tak vytvoriť efektívny kuchynský priestor. Kuchynská linka na vyskladanie navyše ponúka individualitu. Ak ste kreatívni, skladanie kuchyne pre vás nebude žiaden problém, práve naopak, môže to byť zábavou. K väčšine týchto kuchýň je dodávaná aj pracovná doska ako súčasť kompletu.

Sektorová kuchyňa Zoya HENRY STYLE

Sektorová kuchyňa ponúka variabilitu aj čo sa týka vstavaných spotrebičov. Na obrázku rovná kuchyňa Zoya - HENRY STYLE

Rozmanité materiály a odolnosť

Vybrať si môžete z rovných kuchýň alebo z rohových. Pokiaľ je vašou požiadavkou vysoká odolnosť, zvoliť môžete sektorovú kuchyňu vyrobenú z laminovaných drevotrieskových dosiek (LDTD) a stredne tvrdých drevovláknitých dosiek (MDF). Oba tieto materiály sú používané kvôli ich vysokej odolnosti proti oderu, a takisto aj proti krátkodobej vlhkosti. Výhodou je aj nenáročnosť na údržbu, stačí ju jednoducho očistiť handričkou.

Rohová kuchyňa ponúka nadštandardný priestor

Sektorová rohová kuchynská linka má veľkú výhodu a tou je priestor. Ponúka nielen veľa úložného priestoru v kuchynských skrinkách, ale aj dostatočné množstvo pracovného priestoru, ktorý je v kuchyni veľmi dôležitý. Rohová kuchyňa maximalizuje dostupný priestor tým najpraktickejším a najefektívnejším možným spôsobom a navyše vyzerá veľmi esteticky.

Biela lesklá kuchyňa Maya

Drevená kuchynská pracovná doska podčiarkuje nadčasový vzhľad sektorovej bielej kuchynskej linky Maya

Práve tým, že si viete sektorovú kuchyňu vyskladať individuálne podľa vašich predstáv, je vhodnou voľbou do každej domácnosti. Existuje takmer neobmedzené množstvo farieb a materiálov používaných pri kuchynských linkách. Rady kuchynských spotrebičov, drezov, kohútikov a pracovných dosiek pre mnohých ešte komplikujú celý proces vyberania novej kuchyne. Na OKAY.sk si však môžete vybrať sektorovú kuchynskú linku presne podľa vašich predstáv.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.