TOP 5 obývacích stien: Inšpirácia pre každú obývačku

Obývacia izba je dominantou každej domácnosti a jeho zariadení musí byť venovaná náležitá starostlivosť. Na jeho vzhľade sa výrazne podieľa obývacia stena – praktická zostava skriniek, políc a televízneho stolíka. Pretože ale výber môže byť náročný a zdĺhavý, prinášame vám inšpiráciu na TOP 5 najlepších obývacích stien do vašej obývačky.

Vybrať z ponuky obývacích stien
obývacia stena
obývacia stena new erin

New Erin

Obývacia stena New Erin právom dlhodobo patrí k najobľúbenejším zostavám našich zákazníkov. Ich srdce si získava predovšetkým svojim moderným dizajnom, množstvom dekorov a úžasnou cenou. Tá je tak nízka, že si svoju obývačku môže obývacou stenou New Erin skrášliť naozaj každý.

 Set sa skladá z TV komody, závesnej skrinky, voľne stojacej skrinky a nástennej police. Je však len na vás, aké rozloženie nábytku zvolíte. Vybrať si môžete z dekoru duba sonoma, duba wotan a kombinácie čiernej a bielej farby, pričom všetkým je spoločný nadčasovo krásny vzhľad. Celá zostava je vyrobená z kvalitných laminovaných drevotrieskových dosiek. Ak hľadáte obývaciu stenu do 200 €, New Erin je tou pravou.

Hugo

Ak zháňate štýlový nábytok, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek interiéru, zvoľte obývaciu stenu Hugo. Svojím perfektným spracovaním a eleganciou dodá každej obývačke pocit úplnej pohody a útulnosti.

Zostavu tvorí viac prvkov, ktoré sú navzájom spojené a dávajú dohromady jeden ucelený systém. Použité kvalitné LDTD dosky zaistia dlhú životnosť a nadpriemernú odolnosť voči vlhkosti aj mechanickému poškodeniu. Dizajn setu môže byť buď v dekore duba sonoma, alebo v klasickej bielej farbe. Ak hľadáte obývaciu stenu do priestrannejších miestností, je Hugo tou najlepšou.

Hadar

Obývacia stena Hadar vás okamžite nadchne svojim drevitým a osobitým dizajnom. Jej mohutná konštrukcia spoločne s prírodným prevedením bude v interiéri pôsobiť upokojujúcim dojmom.

Celkom štyri prvky tejto zostavy dohromady tvoria prepracovaný systém, ktorý ponúkne veľkú odkladaciu plochu aj štedrý úložný priestor. Celá stena je vyrobená z drevotriesky, ktorá je veľmi nenáročná na údržbu a vďaka svojmu kvalitnému spracovaniu sa pýši veľkú odolnosťou aj dlhou životnosťou.

Tende

Nadčasová elegancia a bohatý úložný priestor sú jednými z hlavných výhod obývacej steny Tende. Ak radi svoju obývačku skrášľujete rôznymi dekoráciami a ozdobnými predmetmi, je táto zostava ideálnou voľbou – nadpriemerná šírka TV komody vám to umožní.
 
Okrem toho sú súčasťou sady aj dve nástenné police a dve presklené vitríny na zavesenie. Na výber máte hneď z niekoľkých krásnych dekorov: kombinácia čiernej farby a dubu, biela farba, svetlý betón či svetlý dub. Vďaka tomu môžete design obývacej steny prispôsobiť na mieru svojej obývacej izbe. Komplet je vyrobený z laminovanej drevotriesky, ktorá so sebou prináša ľahkú údržbu aj odolnosť voči oderu či nárazu.

Logo II

Hlavnou výhodou obývacej steny Logo II je jej univerzálnosť. Svojím minimalistickým a zároveň luxusným vzhľadom totiž predstavuje perfektný základ interiéru, ktorý ľahko doplníte ďalšími výraznými prvkami.

Naozaj veľkorysý úložný priestor aj odkladaciu plochu zaisťujú dve police, dve závesné vitríny, široká a úzka TV komoda aj užitočný TV nadstavec. Vďaka tomu budete môcť svoju obývačku vybaviť všetkým potrebným a ešte bude krásne vyzerať. Čo sa týka dizajnu, máte na výber z prevedenia v kombinácii čiernej a bielej, bielej a fialovej a slivkovej s čiernou. Ako výrobný materiál bolo použité lamino alebo LDTD, ktoré sa ľahko udržuje a je veľmi pevné a odolné.

Doplňte stenu kvalitným príslušenstvom

Keď už viete, aká obývacia stena je pre vás tá najlepšia, je potrebné doplniť ju všetkým, čo je v obývačke potrebné. Z nábytku sa zaiste hodí pohodlná sedacia súprava doplnená kreslom pre komfortný odpočinok. Pre extra odkladací priestor je nutný aj praktický konferenčný stolík, komoda alebo vitrína.

Žiadna obývacia izba nie je kompletná bez poriadneho televízora v ideálnom prípade doplnené výkonnou reprosústavou či soundbarom.

Kompletné vybavenie obývačky v OKAY

Pre najväčší výber kvalitných obývacích stien, sedacích súprav i samostatných TV stolíkov, políc, komod či vitrín navštívte náš web. Vyberte si z veľkého množstva modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríte!

V OKAY zaobstaráte ten najlepší nábytok sa 100% garanciu spokojnosti. Ak s ním nebudete spokojní, môžete ho vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najlepšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyne

Spálňa

Matrace

Obývacia
izby

Drevený nábytok

Doplnky
do bytu

Kúpeľně

Kancelárie

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.