Šatníkové skrine za rozumnú cenu z ponuky OKAY: Štýlové úložné riešenie pre váš šatník

Šatníkové skrine sú nevyhnutnou súčasťou každej spálne, ale aj obývacej alebo detskej izby. Umožňujú nám ľahko uložiť svoje oblečenie, topánky, doplnky a ďalšie a chrániť ich tak pred prachom, vlhkosťou a svetlom. Okrem toho šatníkové skrine pomáhajú vytvárať atmosféru a štýl interiéru, pretože sú viditeľným a dominantným prvkom miestnosti.

V tomto článku vám predstavíme rôzne typy šatníkových skríň, ktoré nájdete v ponuke OKAY, a poskytneme vám tipy, ako vybrať tú správnu pre vaše potreby.

Prezrieť ponuku šatníkových skríň
Šatníkové skrine
Šatníkové skrine

Pri výbere rozmerov šatníkovej skrine musíte zvážiť nasledujúce faktory:

Veľkosť a tvar vašej miestnosti: Tvar skrine prispôsobte priestoru, kam budete chcieť šatníkovú skriňu postaviť. Ak máte malú alebo úzku miestnosť, voľte menšie a úzke šatníkové skrine. Pokiaľ máte veľkú miestnosť, voľte väčšie a širšie šatníkové skrine. Pokiaľ vám však po nejakej dobe prestane veľkosť vyhovovať, môžete jednoducho pridať nadstavec a tým navýšiť jej rozmery.

Počet a typ vašich vecí:Spočítajte si, koľko máte oblečenia, topánok, doplnkov a ďalších vecí, ktoré chcete do skrine uložiť. Ak máte veľa oblečenia, voľte šatníkové skrine s tyčami na ramienka alebo s policami. Ak máte veľa topánok alebo doplnkov, voľte šatníkové skrine so zásuvkami alebo košmi.

Spôsob otvárania: Máte na výber medzi dvoma spôsobmi otvárania dverí – klasické pántové otváranie, ktoré sa hodia do veľkých miestností, pretože dvere vyžadujú dostatok priestoru okolo seba, alebo posuvné dvere, ktoré sú ideálne do menších spální či šatní, pretože dvere sa iba posunú za seba. Na oboch typoch skríň môžete mať zrkadlo, čo je určite prínos.

Spôsob usporiadania vnútorného priestoru: Pri výbere usporiadania šatníkovej skrine by ste mali myslieť na to, čo najviac nosíte. Ak máte radi košele, šaty, kostýmy alebo obleky, mali by ste mať dostatok miesta na ramienka. Pokiaľ ste naopak milovníci tričiek a športových nohavíc, budú vám vyhovovať police. Môžete si tiež kombinovať oba varianty, napríklad na štvrtine skrine mať tyč na ramienka.

Šatníkové skrine

Cenu: Samozrejme, že cena je tiež dôležitým faktorom pri výbere šatníkovej skrine. Ak máte obmedzený rozpočet, voľte skrine z lacnejších materiálov, Ako je drevotrieska alebo laminát. Pokiaľ si môžete dovoliť minúť viac, skúste skrine z kvalitnejších materiálov, ako je masívne drevo alebo kov.

Váš štýl a preferencie: A nakoniec to možno najdôležitejšie. Vyberte si jednoducho takú šatníkovú skriňu, ktorá sa vám bude páčiť a sadne k vášmu štýlu a spôsobu bývania. Voliť môžete z rôznych farieb a materiálov. Ak máte napríklad radi jednoduchosť a minimalizmus, voľte biele alebo čierne šatníkové skrine s jednoduchými dverami. Pokiaľ máte radi prírodné tóny, voľte drevené alebo hnedé šatníkové skrine. Pokiaľ máte radi originalitu a kreativitu, voľte farebné alebo potlačené šatníkové skrine s dekoratívnymi dverami.

Šatníkové skrine od OKAY: Kvalita a štýl za rozumnú cenu

Či už hľadáte klasickú šatníkovú skriňu, šatníkovú skriňu s posuvnými dverami alebo šatníkovú skriňu do rohu miestnosti, v ponuke OKAY si určite vyberiete. Môžete si vybrať z veľkého množstva materiálov, farieb a veľkostí.

Elegantný a čistý dizajn: Šatníkové skrine biele

Biela šatníková skriňa vnesie do vášho domova sviežosť a čistotu. Je to univerzálna a neutrálna farba, ktorá sa hodí do každého interiéru a opticky zväčší priestor. Biele šatníkové skrine možno kombinovať s inými bielymi alebo farebnými kusmi nábytku, s pastelovými alebo výraznými farbami na stenách, s kvetmi a rôznymi dekoráciami.

Kúpiť
Šatníkové skrine
Prírodný a teplý vzhľad: Šatníkové skrine z duba sonoma

Dub sonoma je odolný voči poškriabaniu, vlhkosti a zmenám teploty. Je svetlý a jemne zrnitý, čo dodáva skrinkám prirodzený a útulný vzhľad. Hodí sa do spální v rustikálnom štýle a možno ho ľahko kombinovať s inými drevenými alebo bielymi kusmi nábytku, s béžovou, hnedou alebo zelenou farbou stien, s rastlinami alebo dokonca s koženými doplnkami.

Kúpiť
Šatníkové skrine

OKAY TIP: Pokiaľ chcete vybrať tú správnu šatníkovú skriňu pre váš domov, musíte si dobre premyslieť jej rozmery. OKAY ponúka širokú škálu rôznych rozmerov, aby ste si mohli vybrať tú najvhodnejšiu.

Šatníkové skrine o šírke 220 cm: Priestory pre rozsiahlu zbierku odevov

Pokiaľ máte veľa oblečenia a potrebujete ho usporiadať a uložiť tak, aby bolo ľahko dostupné a nepoškodené, potom sú pre vás ideálne šatníkové skrine 220 cm. Môžete si vybrať z rôznych variantov rozdelenia vnútorného priestoru. Niektoré šatníkové skrine majú iba police a zásuvky, iné majú aj tyče na ramienka alebo koše na bielizeň.

Šatníkové skrine o šírke 120 cm: Kompaktné a praktické riešenie

Ak máte menšiu izbu alebo potrebujete šatník do detskej izby, šatníky so šírkou 120 cm sú pravdepodobne tou správnou voľbou.

Ponúkajú dostatok úložného priestoru na základné oblečenie bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta. Sú praktické a kompaktné, čo je výhodné najmä v interiéroch s nedostatkom miesta.

Kúpiť
Šatníkové skrine
Šatníkové skrine
Šatníkové skrine o šírke 80 cm: Ideálne pre menšie miestnosti a predsiene

Pokiaľ máte naozaj malú spálňu alebo potrebujete skriňu do predsiene, kúpeľne, pracovne alebo detskej izby, potom sú pre vás šatníkové skrine 80 cm ideálne. Sú dostatočne úzke a zároveň ponúkajú dostatok úložného priestoru pre základné odevy. Môžete ich umiestniť do rohu miestnosti alebo vedľa postele bez toho, aby vám bránili v pohybe.

OKAY TIP: Premýšľate, ako zorganizovať predsieň, aby sa vám do nej všetko zmestilo? Na našom blogu nájdete praktické tipy a návody, ako na to.

Šatníkové skrine
Úzka šatníková skriňa so šírkou 40 cm: Šikovné pre úzke priestory

Ak potrebujete umiestniť skriňu do úzkeho priestoru, napríklad medzi dve steny, za dvere alebo pod schodisko, potom je ideálna úzka skriňa so šírkou 40 cm.

Kúpiť
Šatníkové skrine
Šatníková skriňa so zrkadlom: Funkčný a štýlový prvok

Šatníková skriňa so zrkadlom vnesie do vášho priestoru pocit priestrannosti a svetla. Tento typ šatníka má na jedných alebo viacerých dverách zabudované zrkadlo, v ktorom sa môžete obliekať a upravovať.

Kúpiť

Najväčší výber nábytku v OKAY!

Pre najväčší výber kvalitných šatníkových skríň navštívte náš e-shop. Vyberte si z našich modelov vo všetkých cenových kategóriách a vďaka našim dlhodobo najlepším cenám ušetríte!

Pokiaľ sa rozhodnete pre nákup nového elektra a nábytku v OKAY, môžeme vám zaručiť 100% garanciu spokojnosti. Pokiaľ nebudete spokojní, môžete produkt vrátiť do 30 dní bez udania dôvodu zadarmo.

Máme skladom najväčší výber nábytku aj elektra za najvýhodnejšie ceny!

Prezrite si ďalšiu ponuku nábytku

Sedačky

Postele

Kuchyne

Spálňa

Matrace

Obývacia
izby

Drevený nábytok

Doplnky
do bytu

Kúpeľně

Kancelárie

Článok pre vás pripravil:

Vojtěch Pospíšil

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.