Najlepšie hry na mobil v roku 2024

Možno aj ty si rád krátiš cestu v hromadnej doprave alebo pri čakaní u doktora v ordinácii práve hrami na smartfóne. Pozri sa s nami na tipy na najlepšie hry na mobil, ktoré sú obľúbené aj v roku 2024.

Aká z nich má ambíciu naplniť tvoje hráčske očakávania?

Pozrieť ponuku smartfónov
hry namobil

Aké hry chytia v roku 2024 teba?

Ponuka hier je v dnešnej dobe naozaj široká. Naprieč žánrami si dokáže vybrať snáď každý. Čo môžeš urobiť pre to, aby hra na mobile bola skutočný zážitok?

  • S výkonným smartfónom ťa nič neprekvapí.
  • Slúchadlá ťa zvukom lepšie vtiahnu do deja. Bezdrôtové slúchadlá sú navyše praktické a nebudú ťa obmedzovať drôty pri zhone na cestách.
  • Powerbanka rozhodne nie je na škodu, pokiaľ niekde stráviš viac času, než by vydržala v hernom režime baterka tvojho telefónu.
  • Rozhodne využiješ aj ďalšie mobilné príslušenstvo, ako sú kryty na mobil, tvrdené sklá, pamäťové karty.

Koniec rečí, poďme na to! Inšpiruj sa s nami u svojho obľúbeného žánru.

Akčné hry na mobil

Vybrali sme pre teba akčné hry, na ktorých ušetríš. Prvé dve top hry na mobil sú totiž zadarmo, pokiaľ si počas nich nebudeš chcieť priplatiť za rôzne nadštandardné vymoženosti.

Cookies Must Die

Mesto ničia zmutované sušienky, ale s agentom Jackom ho môžete zachrániť. V tejto hre budeš lietať, prerážať nepriateľov telom samotného agenta a na konci každej úrovne bojovať proti najsilnejšiemu bossovi. Získavaj mince a s nimi aj nové možnosti pre Jacka ako napríklad schopnosť strieľať. Pokiaľ hľadáš svižnú zábavu, toto je hra pre teba.

Cookies Must Die

Call of Duty: Mobile

Pokiaľ máš rád strieľačky hry, táto sa neomrzí. So svojim tímom sa budeš pohybovať po rozmanitých lokáciách a pokúšať sa zostať ako posledný tím alebo hráč v hre. Vyberaj zo širokej ponuky zbraní a taktizuj v napínavých situáciách, v ktorých otázka prežitia záleží na tvojich schopnostiach.

Call of Duty: Mobile

Pokiaľ si aktívnym užívateľom Netflixu, dostaneš sa bez príplatku aj k ďalším hrám, napr.

Desta: The Memories Between

Zúčastni sa taktickej bitky vo vybíjanej. Zlepšuj sa, získavaj spoluhráčov a prechádzaj úrovňami. To všetko na pozadí pútavého príbehu Desty, ktorá sa pokúša znovu nájsť svoje miesto v spoločnosti, z ktorej utiekla po smrti otca.

Desta: The Memories Between

Stratégie na mobil

V našich tipoch na strategické hry prinášame tie najlepšie hry na Android, avšak v tomto prípade ide o hry platené.

Root Board Game

Vyber si jednu zo štyroch frakcií lesných obyvateľov a získaj nadvládu nad svetom. Každá frakcia má svoje jedinečné spôsoby a vlastnosti hrania, ale všetky sú zaujímavé. Môžeš si zahrať ako sám, tak s ostatnými hráčmi online.

Root Board Game

Isle of Arrows

Umiestňuj veže pozdĺž cesty tak, aby sa nepriatelia nedostali na jej koniec. Spolu s budovami porastie aj mapa ostrova a bude ťa lákať na preskúmanie. Navyše tvojou úlohou je stavať aj samotnú cestu pre nepriateľov, čo môže ponúkať nevšedné strategické výzvy v plánovaní.

Isle of Arrows

Concordia: Digital Edition

Staň sa obchodníkom, buduj mestá, obchoduj a zhromažďuj zdroje, a to všetko za doby Rímskej ríše. Či už budeš hrať s umelou inteligenciou, alebo proti online hráčom, priprav sa na jedinečné výzvy a plánovanie.

Vieš, ako sa ti bude hrať ešte lepšie? Na poriadnej obrazovke! Novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ splní tvoje hráčske potreby aj po stránke rýchlo dobíjacej batérie, ktorá ti umožní zábavu pokojne po celý deň.

Concordia: Digital Edition

Športové a závodné hry na mobil

Ak hľadáš tie najlepšie hry na mobil zadarmo a zároveň rád závodíš a zaujímaš sa o svet športu, možno ťa zaujmú nasledujúce štyri tipy.

New Star Soccer

Vytvor si svojho futbalistu, vyhrávaj a postupuj do vyšších líg. Trénuj, buduj svoje postavenie v tíme, plánuj si svoj tréning a spravuj svoje financie. V tejto hre máš príležitosť vybudovať svoju kariéru futbalistu od začiatku až po vrchol.

New Star Soccer

New Star Manager

Vytvor si svoj futbalový tím a staň sa jeho manažérom. Rozhoduj o taktike pri futbalových zápasoch, pracuj na zlepšení svojich hráčov a naberaj do tímu nové posily. Potrebuješ aj štipku taktického myslenia, aby si dokázal riadiť tím na pozadí futbalového prostredia.

New Star Manager

8 Ball Pool

Pokiaľ si chceš zahrať biliard v online priestore s ďalšími hráčmi, táto hra je presne pre teba. Umiestni do jamiek všetky svoje gule skôr ako protihráč, ale guľu číslo 8 si nechaj až na koniec. Ďalej to už záleží len na tvojich schopnostiach a odhodlaní sa zlepšovať.

8 Ball Pool

Real Racing 3

Toto je závodná hra s realistickou grafikou a detailnými modelmi vozidiel. Zúčastni sa rôznych typov závodov, vylepšuj a upravuj svoje vozidlo a objavuj trate z celého sveta. Hra dovoľuje aj zapojenie sa do pretekov s ďalšími hráčmi v reálnom čase.

Real Racing 3

Dobrodružné hry na mobil

Aj v dobrodružnom žánri sa ponúka množstvo herných perál. Pokiaľ hľadáš hry na mobil zadarmo, môže ťa osloviť napr.

Sky: Children of the Light

V tejto hre preskúmaš okolie a interaguješ s prostredím, ale nekladie sa tu dôraz na tradičnú naratívnu štruktúru. Pútavý a ojedinelý zážitok tu nájdeš v komunikácii s ostatnými hráčmi. Môžeš s nimi riešiť hádanky, preskúmavať prostredie i zdieľať s nimi svoje dojmy.

Sky: Children of the Light

Ak máš aktívny účet v Netflixe, môžeš bez príplatku hrať tiež:

Before your eyes

Táto hra je životným príbehom postavy Benjamina Brynna, ktorého prevedieš na jeho životnej ceste od detstva až do staroby. Vidíš kľúčové okamihy, ktoré splietali jeho osud, a priebeh máš možnosť ovplyvňovať. Hra navyše prináša niečo nevšedné. Počas hrania ťa sníma predná kamera na telefóne, a keď žmurkneš, posunieš sa v príbehu ďalej pokojne v polovici dialógu. Reálne spomienky sú predsa tiež blednúce a rýchlo zabudnuteľné. Pokiaľ ti vadí predstava, že je kamera počas tvojej hry aktívna, môžeš túto možnosť v nastavení vypnúť, ale ochudobníš sa o jedinečný zážitok.

Before your eyes

Pokiaľ ti nevadí priplatiť si za kvalitu, potom ťa môžu zaujať aj nasledujúce hry:

Broken Sword

Postav sa do cesty sekte, ktorá chce získať nadvládu nad svetom, a spolu s Georgeom a Nico sa prepleťte sieťou tajomstiev, intríg a zločinov. Je to už vyše 20 rokov, kedy táto obľúbená hra vyšla v prvej podobe na trh, a aj po takej dobe ťa zaujme jej grafika aj podarené ozvučenie.

Broken Sword

Little Misfortune

Toto je hra, ktorú treba prežiť, je to temný a hlboký príbeh malého dievčatka Misfortune. Určite budeš potrebovať slúchadlá, aby ti neunikla tá správna atmosféra.

Napr. slúchadlá True Wireless slúchadlá Niceboy HIVE Podsie 3 tí svojim odhlučnením doprajú prežívať túto hru aj v preplnenej hromadnej doprave. Rieš hádanky, zbieraj predmety, prekonávaj prekážky. Hra je interaktívna a umožňuje ti tak ovplyvňovať vývoj príbehu.

Little Misfortune

Logické hry na mobil

U bezplatných top logických hier môžeš vyberať napr.

Cut the Rope

Použi svoje logické myslenie a prerezávaj v každom kole povraz s uviazanou sladkosťou prstom tak, aby si nakŕmil zelené monštrum. Hra vyžaduje kreatívne myslenie aj strategické plánovanie.

Logické hry na mobil

Lost in Play

Dve deti potrebujú, aby si im pomohol nájsť cestu domov. Pri tom sa však strácajú aj vo svojej vlastnej predstavivosti. Grafika hry je tak veľmi pútavá a akčná. Tvojou úlohou je vždy splniť úlohu daného kola, k čomu musíš dokázať poskladať aj pomerne dlhý rad logických nadväzností, založených na tom, že určitá akcia vyvolá určitú reakciu.

Lost in Play

Aquavias – Water Flow Puzzle

Pokiaľ máš rád jednoduchý princíp hier, ktorý ale potrénuje tvoj mozog, potom je toto presne hra pre teba. Cieľom je pospájať rúrky tak, aby voda stiekla z bodu A do bodu B. Hra je zábavnou výzvou, pretože od jednoduchých úrovní pozvoľna pokračuješ k zložitejším.

Aquavias – Water Flow Puzzle

Pokiaľ ti nevadí si priplatiť, môžeš sa inšpirovať ďalšími tipmi:

The Room Two

Tmavé priestory, staré predmety na preskúmanie, skrinky a boxy na otvorenie. The Room Two ťa osloví, ak ťa priťahujú hádanky rozmiestnené v tajomných miestnostiach vytvorených prepracovanou grafikou. Cieľom nie je len klasicky uniknúť z miestnosti, ale hlavne preskúmať a pochopiť tajomné prostredie, riešiť logické výzvy a nechať sa uniesť mystickou atmosférou.

The Room Two

ELOH

Zostav exotické hlavy na hernom poli tak, aby sa od nich gulička odrazila až do cieľa. Hru môžeš hrať aj bez zvuku, ale ochudobníš sa tým o harmóniu a rytmus, ktoré sú pre túto hru tak špecifické. Ako sa s každým kolom stáva hra zložitejšou, tvoj hráčsky zážitok sa rozširuje aj o ďalšie a ďalšie hudobné nástroje.

ELOH

Stále nevieš, akú hru vybrať?

Pripravili sme si pre teba aj prehľadnú tabuľku ďalších tipov na tie najlepšie hry na mobil pre prípad, že zvažuješ iné faktory výberu hry, ako je žáner.


 
Najlepšie hry na mobil pre dvoch:Minecraft: Pocket Edition,
Badland,
Gravity Guy,
Worms 2: Armageddon
Najlepšie hry na mobil pre deti napr.Vláčik so zvieratkami (od 1 roka),
Poznávam farby (od 2 rokov),
TalkieBear (3-6 rokov),
Thinkrolls 2 (3-8 let)
Najlepšie hry na mobil bez wifi:

(Ak hra nie je založená na online prepojení s ďalšími hráčmi,
väčšinou je možné hrať ju v určitom móde aj bez pripojenia.)
Minecraft: Pocket Edition,
Plants vs Zombies 2,
Fruit Ninja,
2048

Najväčší výber v OKAY!

Keď už budeš hrať tie najlepšie hry na mobil, kúp si k nim tiež tú najlepšiu techniku. Vyberaj z našej ponuky smartfónov, slúchadiel a príslušenstva.

Nakupovať s nami nie je risk. Vďaka programu Garancia 100% spokojnosti máš možnosť do 30 dní vrátiť zadarmo tovar, ktorý nebude vyhovovať tvojim potrebám.

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Chladničky

Práčky

Televízory

Sušičky

Mobilné telefóny

Notebooky

Kávovary

Umývačky riadu

Vstavané spotrebiče

Smart
elektro

Vysávače

Starostlivosť
o telo

Do kuchyne

Mikrovlnné rúry

Audio

Sporáky

Slúchadlá

Príslušenstvo

Článok pre vás pripravil:

Kateřina Musilová

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.