OKAY Black Friday - zľavnili sme pre vás tisíce produktov.

Posledný novembrový piatok je sviatkom pre všetkých shopaholikov, ktorí v tento deň doslova bojujú s nákupnou horúčkou. V tomto prípade však nepotrebujete lieky, horúci čaj a odpočinok v posteli. Práve naopak! Obujte si pevnú obuv, vezmite si veľký batoh a vyrazte do našich kamenných predajní OKAY. Alebo si naštartujte svoj notebook alebo smartfón a vychutnajte si fantastické zľavy a skvelé ceny, ktoré sme pre vás pripravili online v pohodlí vášho domova. Ak ste aj vy milovníkom Black Friday, možno vás prekvapí, že tento nákupný sviatok má pomerne temnú históriu a viaže sa k nemu veľa zaujímavých vecí. Pozrieme sa však aj na vývoj trendov v uplynulom roku a predstavíme vám nové ponuky na Black Friday, ktoré na vás čakajú.

Black Friday taška

Najväčší nákupný sviatok je tu!

OKAY Tip: Prezrite si ponuku produktov, ktoré sú momentálne v akcii.

 

Čo je Black Friday?

Black Friday alebo tiež Black Friday je názov pre marketingovú akciu, pri ktorej sa maloobchodníci snažia nalákať zákazníkov na veľmi nízke a výhodné ceny. Najčastejšie je to štvrtý piatok v novembri. Tento sviatok nakupovania má veľkú tradíciu najmä v USA. V tomto smere nezaostáva ani Slovensko, kde je tento deň čoraz populárnejší.

Mary Petite víkend

Vybavte si celý domov štýlovým nábytkom počas Black Friday.

 

Kedy je Black Friday?

Ako už bolo spomenuté, Black Friday pripadá každoročne na štvrtý novembrový piatok. V OKAY sme však na Black Friday pripravili špeciálnu akciu, v rámci ktorej pre vás budeme mať počas celého novembra tie najlepšie ceny. Chceme, aby ste si mohli v pokoji vybrať zo širokej ponuky elektra aj nábytku a neboli pod vplyvom stresu ako u iných predajcov.

Čalúnená posteľ Victoria 180x200

Už máte doma pohodlnú a ergonomicky navrhnutú posteľ?

 
XBOX Series S

V poslednom štvrťroku tohto roka a na Vianoce sa očakáva nárast predaja IT produktov, t. j. herných konzol, počítačov, notebookov a príslušenstva.

Čo vás čaká?

V OKAY sme rozhodne nezaspali na vavrínoch a namiesto jedného dňa v mesiaci sme sa rozhodli pretiahnuť Black Friday až na celý mesiac. Zľavnili sme pre vás tisíce produktov, ktoré môžete aj napriek rastúcim cenám získať za najlepšiu cenu na trhu. Môžete si vybrať z nasledujúcich kategórií.

 

O čo majú naši zákazníci OKAY najväčší záujem?

V súčasnosti sledujeme trend úspory energie aj peňazí. Téma, ktorá rezonuje v celej spoločnosti, sa odráža aj v nákupoch našich zákazníkov OKAY. Napríklad predaj elektromerov alebo inteligentných zásuviek s rovnakou funkciou sa mnohonásobne zvýšil.

Vzhľadom na rastúce ceny energie mnohé domácnosti vymieňajú spotrebiče za energeticky úspornejšie, najmä chladničky a mrazničky, ktoré pracujú nepretržite. Bohužiaľ, po tomto tovare je v súčasnosti veľký dopyt, a preto je menej dostupný. Black Friday je však vašou šancou výrazne si polepšiť, a to nielen finančne.

Elektromer

Počas Black Friday zvážte nákup energeticky úsporných spotrebičov alebo elektromerov.

V dôsledku všeobecného nárastu cien mnoho domácností vymenilo plynové sporáky za indukčné a elektrické spotrebiče zo strachu z cien plynu - ceny kombinovaných sporákov teda klesajú.

Z audio sortimentu rastú na popularite najmä slúchadlá TW a párty reproduktory. Je zrejmé, že ľudia sa vracajú k športu a užívajú si bežné radosti života.

V sortimente nábytku sa počet položiek medziročne zvýšili. Čo pre vás pripravujeme?

Dobrou správou z kategórie nábytku sú aj veľmi dobré ceny, ktoré sa pre vás napriek súčasnej situácii stále snažíme udržať čo najnižšie. Hoci sú materiály a výrobný proces čoraz drahšie, ceny sa udržiavajú na nízkej úrovni vďaka hromadným nákupom a dlhodobým partnerstvám.

Smart televize TCL 55P638

Zákazníci čoraz častejšie kupujú televízory s väčšími uhlopriečkami a vyšším rozlíšením.

 
 
Inteligentné hodinky Amazfit Bip U Pro

Na Black Friday nájdete aj niekoľko zaujímavých nápadov na darčeky - napríklad štýlové dámske inteligentné hodinky.

Najlepšie elektrické značky, ktoré budú tento rok "horúce"

Každý deň sledujeme najnovšie trendy medzi domácimi spotrebičmi a iným elektrotechnickým tovarom, aby ste u nás mohli nájsť tie najlepšie produkty, technologické inovácie a originálne kúsky. Ako budú vyzerať elektrické trendy v roku 2023?

V rámci veľkých domácich spotrebičov sa môžete tešiť na výrazné zľavy na obľúbené značky Gorenje, Beko, Samsung, LG, Bosch, Mora a ďalšie.

V sektore IT rastie predaj tabletov, najmä silných značiek Lenovo, Samsung, iGET.

Pozadu nezostane ani česká značka Niceboy, ktorá pripravila rad skvelých produktov v oblasti hodiniek, slúchadiel a reproduktorov.

Veľké spoločnosti a výrobcovia mobilných telefónov a smartfónov, ako napríklad Motorola a Samsung, prídu s novými produktmi. Najmä táto značka má v súčasnosti 60 % podiel na trhu a bude si chcieť udržať svoju pozíciu.

V kategórii dámskej a pánskej kozmetiky, ako aj v oblasti starostlivosti o zuby a telo budú dominovať silné značky ako Philips a Braun. Do popredia sa dostane aj oddelenie malých domácich spotrebičov, ktorému dominuje spoločnosť Concept, GroupeSE, do ktorej patria značky Tefal, Rowenta a Krups.

 

Čo bude vo svete nábytku trendy

Spoločnosť OKAY ponúka nielen sortiment elektra, ale aj kvalitný, štýlový a praktický nábytok. Všetky produkty, ktoré ponúkame, spĺňajú náročné kritériá kvality a každý výrobok pred zaradením do nášho sortimentu starostlivo testujeme.

Plánuje sa napríklad rozšírenie prémiovej značky Henry style. Táto značka je u zákazníkov čoraz obľúbenejšia. Vyniká predovšetkým špičkovou kvalitou, sofistikovaným dizajnom a premysleným vybavením.

Nezabudnite na výhodu nakupovania v OKAY, kde si môžete vybrať vhodnú kuchyňu a hneď ju vybaviť správnou elektroinštaláciou. Kuchyňu, vstavané spotrebiče, drez a vodovodnú batériu si môžete pohodlne kúpiť na jednom mieste a navyše vám zabezpečíme profesionálnu montáž.

Rohová kuchyňa Eugenie pravý roh

Doprajte si kvalitu a eleganciu v podobe kuchynských liniek od spoločnosti OKAY.

Čalúnená posteľ Avesta

Zľava sa bude týkať obľúbených postelí - manželských postelí, divanov, postelí boxspring a mnohých ďalších.

 
 

História Black Friday

Hoci sviatok marketingových podujatí je výdobytkom modernej civilizácie, jeho história siaha oveľa ďalej. Black Friday pôvodne odkazuje na pád cien zlata v roku 1869 a krach na burze o šesť desaťročí neskôr v roku 1929. Po krachu na newyorskej burze začali obchodníci organizovať deň zliav a akciových ponúk, aby dosiahli zisk. Odtiaľ pochádza názov "čierny", pretože udalosti, ktoré predchádzali Čiernemu piatku, boli pre obchodníkov čiernou nočnou morou. Ešte neskôr, v 90. rokoch 20. storočia, bol v Amerike zavedený Black Friday ako sviatok pripomínajúci tieto udalosti.

Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3

Vyzbrojte sa notebookom na prácu aj zábavu.

 
SDA: QP252065, SC199700, MUM5XW40

V kategórii malých spotrebičov si každý nájde niečo pre seba.

Čo ste zaručene nevedeli – 10 zaujímavostí o „Black Friday“

  1. 10 vecí, ktoré ste nevedeli o Black Friday
  2. Zákazníci sú v tento deň ochotní stáť v dlhých radoch celé hodiny.
  3. Často dochádza k násilnostiam medzi zákazníkmi a zamestnancami obchodu a v extrémnych prípadoch sa nákupná horúčka končí smrťou.
  4. Black Friday je okrem iného známy ako sviatok konzumu.
  5. Obchody pod náporom zákazníkov veľmi často utrpia škody na majetku.
  6. Na Slovensku začala spoločnosť Apple organizovať predaj na Black Friday v roku 2011.
  7. V niektorých prípadoch sa obchody otvárajú už o polnoci na Black Friday.
  8. V tento deň sa začína predvianočná nákupná horúčka.
  9. V Amerike sa celé rodiny často vydávajú do obchodov hneď po štvrtkovej hostine na Deň vďakyvzdania. Do slovníka sa pomaly dostáva nový termín "sivý štvrtok".
  10. V Kalifornii majú zamestnanci voľno, aby sa mohli naplno venovať nakupovaniu.
  11. Slováci počas Black Friday najradšej využívajú online výpredaje.

Prezrite si ďalšiu ponuku elektra

Prezrite si ďalšiu ponuku nábytku


Článok pre Vás pripravil Jana Houbová

Napíšte mi

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.