Aké sú výhody 4K TV?

Ultra HD (alebo 4K) je pojem, ktorý sa u televízorov skloňuje veľmi často. Horúca novinka v podobe extrémneho rozlíšenia si získala veľa pozornosti už v roku 2014.

Ak ste sa niekedy naživo stretli s Ultra HD televízorom, napríklad v našich predajniach, iste vás nemusíme dlho presviedčať. Zatiaľ čo na priemernom Full HD rozlíšení už nie je možné rozoznať najjemnejšie detaily, Ultra HD rozlíšenie displeja vám už zobrazí jednotlivé stebielko trávy s maximálnou jemnosťou. Tiež 3D zobrazenie a podanie farieb je na veľmi vysokom rozlíšení prirodzenejšie a realistickejšie.

Obrovskou výhodou 4K televízorov je aj ich výkon. Procesor v televízore musí zvládnuť špičkový obraz, takže musí mať veľké rezervy. Prehliadanie internetu a využívanie aplikácií bude na Ultra HD TV rýchlejšie a pohodlnejšie ako na iných televízoroch. 4K TV je skrátka budúcnosť a smer, kadiaľ sa vývoj bude uberať. Už teraz sú všetky videozáznamy prispôsobované práve 4K rozlíšeniu. A investovať do budúcnosti sa oplatí.

4K televízory prinášajú

1. Oveľa detailnejší obraz

2. Vernejšie 3D zobrazenie

3. Realistickejšie farby

4. Plynulejšie pohyby (vďaka výkonným procesorom)

5. Prevádzanie bežného obrazu do Ultra HD

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.