Aké sú hlavné výhody čalúnených postelí?

Spálňa je miestom, kam si chodíte oddýchnuť, relaxovať a užiť si trochu súkromia. Je to taká malá oáza pokoja, váš intímny priestor a mal by tak aj pôsobiť. Byť príjemným na pohľad a predovšetkým dokonalým miestom pre spánok. Toto všetko splní správne vybraná posteľ. Tá musí byť kvalitná, pohodlná, musí dobre vyzerať a hodiť sa do spálne ako rozmermi, tak dizajnom a predovšetkým má zaručiť zdravý a kvalitný spánok, aby ste každé ráno vstávali v dobrej nálade a čulí ako rybičky.

Ak sa obzeráte po posteli, ktorá je nielen pohodlná, ale aj pekná a farebná, pravdepodobne vás už zaujali čalúnené postele. Čalúnené postele si zamilujete, aj keď si radi čítate v posteli alebo sa z postele pozeráte na televíziu, prípadne ak hľadáte posteľ do detskej izby. Rovnako ako každý kus vybavenia domácnosti ale majú aj čalúnené postele svoje klady a zápory. Sú lepšie ako klasická posteľ? Zostavili sme pre vás malé porovnanie. Pozrite sa s nami na výhody, ale aj niektoré nevýhody čalúnených postelí.

Dizajn

Prvou nespornou výhodou je práve čalúnenie. Na rozdiel od obyčajných drevených postelí alebo postelí bez peľaste majú čalúnené postele v oblasti dizajnu rozhodne navrch. Môžete si vybrať zo širokej ponuky materiálov, od látok až po syntetickú alebo pravú kožu a premeniť ráz izby na útulný alebo luxusný, presne podľa vašej chuti. Poťahové látky zoženiete vo všetkých farbách, stačí si len vybrať.
Čalúnená posteľ Elizabeth

Čalúnenie postele dodá miestnosti osobitý ráz

Pohodlie

Tento parameter ocenia hlavne tí, ktorí si radi čítajú v posteli. O čelo čalúnenej postele sa dá pohodlne oprieť, bez toho, aby vás čokoľvek tlačilo. Celá posteľ je mäkká a príjemná a v spálni vytvára útulnú atmosféru, čalúnenie je navyše veľmi príjemné na dotyk.

Bezpečie

Mäkké čalúnenie poteší okrem dospelých aj deti. Okrem toho, že v detskej izbe pôsobí ústretovo a veselo, tak máte istotu, že sa niektoré z vašich detí nezraní o roh rámu postele. Celá posteľ je totiž mäkká a polstrovaná, takže nebezpečenstvo úrazu je na minime ako u hrajúcich sa detí, tak u dospelých, ktorí potme hmatajú okolo jej rohov.

Poškodenie a údržba

S väčšou náchylnosťou k poškodeniu sa môžeme stretnúť predovšetkým u lacných čalúnených postelí. Poťah čalúnenia týchto postelí sa postupom času odrie a pri vystavení na slnku môže farba blednúť, koža sa poškriabe alebo popraská. Je preto potrebné vyberať postele s kvalitnou poťahovou látkou.

Čalúnenie postele ocení pravidelnú údržbu. Jemná kefa a vlažná voda so špeciálnym čistiacim prostriedkom alebo parné čistenie vysávačom postačí a keby bol potrebný väčší zásah, môžete si posteľ nechať prečalúniť.

Výhody čalúnených postelí prevažujú. Ak hľadáte dizajnovú posteľ vo farbe a prevedení presne podľa vášho gusta, ktorá je príjemná na dotyk a s mäkkými čelami, čalúnená posteľ je presne pre vás.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.