BEKO WMI 71242

Tovar je vypredaný

BEKO WMI 71242

Kód výrobku: WMI71242
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Spredu plnená práčka BEKO WMI 71242 poskytne dokonalú starostlivosť vašej bielizni a ešte šetrí miesto vo vašej domácnosti. Je totiž určená pre vstavanie a nesie hladké biele dvierka, vďaka ktorým perfektne splynie s prostredím kúpeľne či kuchyne. Pracuje vo veľmi úspornej energetickej triede A++, takže šetrí váš rodinný rozpočet aj životné prostredie.

Inovatívny bubon v tvare Aqua Wave umožňuje pranie až 7 kg bielizne na jedno pranie. Práčka ponúka celkom 16 pracích programov, vďaka ktorým sa postaráte o bavlnené, syntetické aj jemné prádlo, športové oblečenie, džínsy, vlnu aj ľahko zašpinené prádlo určené pre osvieženie. V ponuke nechýba ani špeciálny program BabyProtect, ktorý pomocou vyššej teploty dokonale odstráni zvyšky pracích prostriedkov, aviváže a baktérií. Bielizeň tak bude šetrná k citlivej pokožke vašich zlatíčok.

Práčka BEKO WMI 71242 sa vďaka programu SelfClean stará o svoju údržbu úplne sama. Počas režimu pre čistenie práčky prebehne čistenie bubna, potrubia a ďalších vnútorných častí práčky vrátane nádobky na prášok. To všetko pomocou vody o teplote 70 °C, čo zaručuje dokonalú hygienu. Práčka navyše nesie kúrenie Hi-Tech, ktoré je pokryté vrstvou niklu, takže je dokonale chránené proti korózii a usadzovaniu vodného kameňa.

Maximálnu účinnosť a zároveň šetrnosť k vašej pokožke, bielizni aj financiám. To všetko tento model od Beko obstará. Vďaka systému AquaFusion je pre pranie využité takmer 100% pracieho prostriedku a nedochádza k jeho strate ako v iných práčkach. Špeciálna funkcia Plákanie navyše potom umožňuje dokonalé odstránenie pracieho prostriedku z oblečenia, takže je chránená vaša pokožka.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape