Beko FSA 21320

Tovar je vypredaný

Beko FSA 21320

Kód výrobku: FSA21320
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mrazničky

Veľká a úsporná

Veľká a úsporná, to sú dve hlavné charakteristiky šuplíkovej mrazničky Beko FSA 21320. Čistý objem 162 l a spotreba 0,619 kWh na deň (energetická trieda A+) z nej robia jeden z najobľúbenejších produktov vo svojej kategórii. Majte dostatok miesta pre mrazené výrobky a prehľad o tom, čo skladujete. Tento voľne stojaci spotrebič vám uľahčí umiestnenie nastaviteľnými nožičkami a zameniteľným otváraním dverí. Univerzálna biela farba a jednoduchý, elegantný vzhľad z neho robia ideálneho spoločníka do každej domácnosti.

Akumulačná schopnosť

Chytré kontrolky vás upozornia na akékoľvek problémy s mrazením, ako nečakané zvýšenie teploty alebo výpadok elektrického prúdu. V prípade vypojenia zo siete udrží mraznička teplotu po dobu 15 hodín (tzv. akumulačná doba). Počas jedného dňa zvládne Beko FSA 21320 zamraziť až 9 kg mäsa alebo iných potravín. Kvalitné technologické spracovanie zaistí, že potraviny si zachovajú svoju výživovú hodnotu aj pri dlhodobom zamrazení.

Vnútorné usporiadanie

Vnútorné usporiadanie spotrebiča ponúka 4 šuplíky a 2 výklopné zásuvky, všetko prehľadne usporiadané. Súčasťou je aj výrobník na ľad. Mraznička je vybavená mechanickou reguláciou výkonu. Iste vás poteší aj nízka hlučnosť do 42 dB, ktorá nikomu nezabráni venovať sa nerušene ľubovoľným aktivitám v kuchyni, vrátane spánku. Či už do domácnosti alebo do skladu, táto mraznička zaručuje perfektný výkon a kvalitu, ktorou je firma Beko známa.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape