Beko DSA 25020

Tovar je vypredaný

Beko DSA 25020

Kód výrobku: DSA25020
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Chladničky

Energetická třída A+

Kombinovaná chladnička s mrazničkou umiestnenou hore - poznajte Beko DSA 25020. Spotřebič svojou spotrebou spadá do energetickej triedy A+. Tak ušetríte za elektrinu a jej kúpou na viac urobíte aj niečo pozitívne pre životné prostredie. K dostaniu v bielej farbe, má tzv. obojstranné dvere, takže sa dajú uchytiť na otváranie buď z pravej alebo ľavej strany.

Čerstvé potraviny

Vnútorný priestor je rozčlenený pomocou políc z tvrdeného skla. Tak nebudete mať len skvelý prehľad o potravinách uložených vo vnútri spotrebiča ale aj istotu, že je všetko skvele uchytené, takže nič nemôže spadnúť alebo sa prevrátiť. Automatické rozmrazovaniemechanická regulácia výkonu - tieto prvky sú samozrejmosťou. Antibakteriálna ochranná vrstva Ag+ zaistí, že v spotrebiči budú nepriaznivé podmienky pre množenie baktérií. To má pozitívny vplyv na trvanlivosť potravín a čistotu chladničky.

LED svetlo

LED osvetlenie chladničiek Beko svieti nielen na každú priehradku a dobre vyzerá, ale na rozdiel od klasickej žiarovky nehreje, takže prispieva k zníženiu spotreby elektriny.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape