Beko DIS 15011

Tovar je vypredaný

Beko DIS 15011

Kód výrobku: DIS15011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

 

Prenechajte špinavý riad umývačke Beko

Vstavaná umývačka riadu Beko DIS 15011 Vám ušetrí veľa času a práce pri umývaní riadu. Jej kapacita činí 10 súprav riadu. K dispozícii máte 5 programov (Eco 50 °C, Intenzívny 70 °C, Clean & Shine, Quick & Clean a Mini 30') a 5 teplôt. Medzi ďalšie funkcie patrí napríklad možnosť umývania len polovičného množstva riadu či funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej môžete odložiť začiatok umývania o 3, 6 alebo 9 hodín.

 

Ľahké ovládanie

Na ovládacom paneli sa nachádza prehľadný LED displej, pomocou ktorého zobrazíte nastavený program či zostávajúci čas do konca programu. Nechýbajú tu ani praktické kontrolky na doplnenie leštidla a soli. Horný kôš je výškovo nastaviteľný a nachádzajú sa v ňom 4 držiaky. Vnútri spodného koša nájdete 2 skladacie podpery. Súčasťou je tiež košík na príbory.

 

Energetická trieda A+

Vďaka svojej nízkej spotrebe a šetrnosti k životnému prostrediu sa táto umývačka radí do energetickej triedy A+.

Tablety All-in-one

Umývačky Beko sú vybavené špeciálnou funkciou pre tablety All-in-one, vďaka ktorej môžete používať kompaktné tablety s maximálnou funkčnosťou. Už sa Vám nestane, že by sa tablety zle rozpustili, či zanechali na riade škvrny.

Program Mini 30

Programy určené na umývanie ľahko špinavého riadu. Dĺžka programu činí 30 minút a prebieha pri teplote 35 °C, takže šetrí nielen čas, ale aj spotrebu energie.

Program Quick & Clean

Jedinečný program určený na umývanie ľahko aj silne znečisteného riadu. Jedná sa o najrýchlejší program, ktorý umyje plnú náplň umývačky len za 58 minút.

Systém Waterstop

Vďaka systému Waterstop nemusíte mať obavy zo škôd spôsobených únikom vody. Akonáhle voda začne tiecť, umývačka sama zastaví jej prívod.

LEDspot

LEDspot Vás bude vždy informovať o priebehu umývania. Jedná sa o svetelnú signalizáciu, ktorá sa odráža na podlahe. Ak umývací cyklus skončí, svetlo začne svietiť na červeno.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape