BEKO DIN 28221

Tovar je vypredaný

BEKO DIN 28221

Kód výrobku: DIN28221
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

 

Doprajte svojim rukám zaslúžený odpočinok

Plne integrovaná umývačka Beko DIN28221 ponúka veľký výber umývacích programov a veľa prídavných funkcií, ktoré z umývačky robia ťažkého súpera medzi spotrebičmi v kategórii umývania riadu. Vďaka svojej nízkej spotrebe sa radí do energetickej triedy A ++, čo znamená nižšie náklady na prevádzku a šetrnejší prístup k životnému prostrediu.

 

Umývanie

Umývačka riadu Beko DIN28221 ponúka 8 umývacích programov plus jeden naozaj bonusový samočistiaci program, pri ktorom sa umývačka sama vnútri dôkladne umyje. V prednastavených programoch nájdete predumytie, mini 30, eco 50, Quick & Clean, Intensive 70, Auto program, BabyProtect a Delicate 40.

Ďalej máte možnosť individuálneho nastavenia teploty, kedy je na výber 6 nastavení teplôt, polovičná náplň, super oplach a extra sušenie.

 

Program BabyProtect

Beko nezabúda ani na tých najmenších. Vďaka špeciálnemu programu BabyProtect bude riad hygienicky čistý a dôkladne opláchnutý.

 

Quick & Clean

Unikátny program Quick & Clean, ktorý umyje a usuší plnú náplň umývačky za 58 minút. Už nemusíte čakať niekoľko hodín, až budete mať riad pripravený na ďalšie použitie. Program iste oceníte, ak budete potrebovať rýchlo čistý riad v priebehu rodinnej oslavy alebo pri organizovaní večierku.

 

Inteligentné funkcie

Funkcia tablety All-in-one bola vyvinutá, aby sa zabránilo nežiadúcim vplyvom, ktoré spôsobujú zlé rozpustenie tablety či nedostatočné vysušenie riadu. Umývačka tiež disponuje funkciou šetrného umývania skla, ktorá zabraňuje jeho poškodeniu.

 

Variabilný stredný kôš

LCD displej, ktorý je zabudovaný vo vnútri umývačky, informuje o zvolenom programe alebo nedostatku soli či leštidla. Čas, ktorý zostáva do konca programu bude pomocou svetelnej signalizácie premietaný na podlahu. Budete mať tak krásny prehľad o celom priebehu umývania riadu. Nastaviteľný stredný kôš Acrobatumožňuje jeho veľmi jednoduché výškové nastavenie do troch polôh. A to, aj keď je kôš plný riadu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape