BEKO DIN 28220

Tovar je vypredaný

BEKO DIN 28220

Kód výrobku: DIN28220
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Vstavaná umývačka BEKO DIN 28220 so šírkou 60 cm vám ušetrí veľa času a práce, ktoré strávite pri ručnom umývaní riadu. Navyše sa vďaka svojej nízkej spotrebe radí do energetickej triedy A++, takže šetrí nielen životné prostredie, ale aj vaše výdavky.

Jej kapacita je 12 súprav riadu, takže počas jedného umývacieho cyklu umyje všetko, čo potrebujete. K dispozícii máte 9 programova 6 teplôt umývania. Nechýba tu ani čistiaci program Inner Clean, ktorý sa odporúča spustiť 1-2x za mesiac. Vaša umývačka tak zostane stále hygienicky čistá.

Už nemusíte čakať, až sa umývačka úplne naplní. Možno ju totiž spustiť, aj keď je horný aj dolný kôš naplnený iba z časti. Plnú náplň umyjete len za 58 minút, vďaka najrýchlejšiemu programu Quick & Clean. Vo vnútri umývačky sa nachádzajú senzory, ktoré podľa úrovne znečistenia vody vo vnútri umývačky automaticky nastavia najvhodnejší umývací cyklus. Vďaka tomu ušetríte veľa energie i vody. Pokiaľ nie je riad príliš špinavý, postačí vám program Mini 30, ktorý trvá 30 minút a prebieha pri teplote 35°C. Umývačka je navyše vybavená mechanickým systémom Glass Care, ktorý chráni vaše sklo pred poškodením.

Vďaka ochrane WaterSafe+ sa nemusíte obávať poškodenia umývačky spôsobeného únikom vody. Akonáhle voda začne tiecť, umývačka sama zastaví jej prívod. Pokiaľ dôjde k prasknutiu prívodnej hadice, umývačka zastaví aj prívod vody z kohútika. Umývačky Beko sú vybavené špeciálnou funkciou pre tablety All-in-one, vďaka ktorej môžete používať kompaktné tablety s maximálnou funkčnosťou. Už sa vám nestane, že by sa tablety zle rozpustili, či zanechali na riade škvrny. Vo vnútri umývačky sa nachádza ventilátor, ktorý zaisťuje lepší obeh vzduchu. Váš riad tak bude perfektne suchý a pri skončení programu bude mať bezpečnú teplotu, takže sa nemusíte obávať popálenia pri vyberaní. Navyše vďaka prídavnej funkcii Extra sušenie bude riad dokonale suchý aj pri použití krátkych programov.

Všetko ľahko nastavíte na ovládacom paneli s LCD displejom. Ďalej sa tu nachádzajú kontrolky pre prípadnú potrebu doplnenia leštidla a soli. Výšku horného koša Acrobatmožno ľubovoľne meniť, aj keď je práve plný. Navyše sa vo vnútri nachádzajú praktický výsuvný kôš a skladacie držiaky tanierov, ktoré vám zaistia viac miesta pri umývaní veľkého riadu. Sprchovanie vo vnútri umývačky prebieha v 3 úrovniach. Prevádzku umývačky spoznáte podľa svetelnej signalizácie na podlahu.

Programy umývania:

  • InnerClean
  • Eco (50 °C)
  • Auto (40 °C - 65 °C)
  • Baby Protect (70 °C)
  • Intenzívny (70 °C)
  • Rýchlo a čisto (70 °C)
  • GlassCare (40 °C)
  • Mini 30' (35 °C)
  • Preumývanie

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Nechajte svoje ruky odpočinúť a prenechajte umývanie riadu umývačke Beko

Vstavaná umývačka BEKO DIN 28220 so šírkou 60 cm vám ušetrí veľa času a práce, ktoré strávite pri ručnom umývaní riadu. Navyše sa vďaka svojej nízkej spotrebe radí do energetickej triedy A++, takže šetrí nielen životné prostredie, ale aj vaše výdavky.

 

 

Pre 12 súprav riadu

Jej kapacita je 12 súprav riadu, takže počas jedného umývacieho cyklu umyje všetko, čo potrebujete. K dispozícii máte 9 programov 6 teplôt umývania. Nechýba tu ani čistiaci program Inner Clean, ktorý sa odporúča spustiť 1-2x za mesiac. Vaša umývačka tak zostane stále hygienicky čistá. 

Celá rada chytrých programov

Už nemusíte čakať, až sa umývačka úplne naplní. Možno ju totiž spustiť, aj keď je horný aj dolný kôš naplnený iba z časti. Plnú náplň umyjete len za 58 minút, vďaka najrýchlejšiemu programu Quick & Clean. Vo vnútri umývačky sa nachádzajú senzory, ktoré podľa úrovne znečistenia vody vo vnútri umývačky automaticky nastavia najvhodnejší umývací cyklus. Vďaka tomu ušetríte veľa energie i vody. Pokiaľ nie je riad príliš špinavý, postačí vám program Mini 30, ktorý trvá 30 minút a prebieha pri teplote 35°C. Umývačka je navyše vybavená mechanickým systémom Glass Care, ktorý chráni vaše sklo pred poškodením.

Quick&Clean

Unikátní program Quick&Clean, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin, až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití. Program jistě oceníte, pokud budete potřebovat rychle čisté nádobí v průběhu rodinné oslavy nebo při pořádání večírku.

 

WaterSafe

Vďaka ochrane WaterSafe+ sa nemusíte obávať poškodenia umývačky spôsobeného únikom vody. Akonáhle voda začne tiecť, umývačka sama zastaví jej prívod. Pokiaľ dôjde k prasknutiu prívodnej hadice, umývačka zastaví aj prívod vody z kohútika. Umývačky Beko sú vybavené špeciálnou funkciou pre tablety All-in-one, vďaka ktorej môžete používať kompaktné tablety s maximálnou funkčnosťou. Už sa vám nestane, že by sa tablety zle rozpustili, či zanechali na riade škvrny. Vo vnútri umývačky sa nachádza ventilátor, ktorý zaisťuje lepší obeh vzduchu. Váš riad tak bude perfektne suchý a pri skončení programu bude mať bezpečnú teplotu, takže sa nemusíte obávať popálenia pri vyberaní. Navyše vďaka prídavnej funkcii Extra sušenie bude riad dokonale suchý aj pri použití krátkych programov.

 

Výškovo nastaviteľný kôš Acrobat

Všetko ľahko nastavíte na ovládacom paneli s LCD displejom. Ďalej sa tu nachádzajú kontrolky pre prípadnú potrebu doplnenia leštidla a soli. Výšku horného koša Acrobat možno ľubovoľne meniť, aj keď je práve plný. Navyše sa vo vnútri nachádzajú praktický výsuvný kôš a skladacie držiaky tanierov, ktoré vám zaistia viac miesta pri umývaní veľkého riadu. Sprchovanie vo vnútri umývačky prebieha v 3 úrovniach. Prevádzku umývačky spoznáte podľa svetelnej signalizácie na podlahu. 

 

Programy umývania:

  • InnerClean
  • Eco (50 °C)
  • Auto (40 °C - 65 °C)
  • Baby Protect (70 °C)
  • Intenzívny (70 °C)
  • Rýchlo a čisto (70 °C)
  • GlassCare (40 °C)
  • Mini 30' (35 °C)
  • Preumývanie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape