Beko DIN 15212

Tovar je vypredaný

Beko DIN 15212

  • Energetická třída A+ vám ušetří finance
  • Kapacita 12 sad nádobí poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu
  • 5 programů, mezi nimiž si vždy vyberete nejvhodnější
  • Quick& Cleanse za pouhých 58 minut postará o vaše nádobí, které bude na konci cyklu dokonale čisté
  • 3in1 funkce nabídne skvěle umyté nádobí s jakýmkoliv mycím prostředkem, hodí se po tablety, gelové i práškové prostředky
  • Díky AquaStop funkci se nebudete muset obávat, že v případě poruchy myčka vyteče a způsobí nechtěné škody
  • Odložený start vám umožní naplánovat si začátek a konec cyklu přesně dle svých časových preferencí
  • Hlučnost: 49 dB
  • Rozměry: 820 x 600 x 550 mm (VxŠxH)

Neváhejte a kupte si svou vestavnou myčku Beko ještě dnes!

Kód výrobku: DIN15212
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

 

Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Vstavná umývačka riadu Beko DIN 15212

Snívate o dokonale čistom riade, ale bez nutnosti dlhého drhnutia či nútenia ostatných členov domácnosti? Čo si takto splniť sen so vstavanou umývačkou Beko DIN 15212. Jedná sa o praktického pomocníka, ktorý disponuje celým radom funkcií, vďaka ktorým ušetríte veľa času, práce a predovšetkým energie. Dokonca ani jej vzhľad nezostal pozadu. 
Ďalším veľkým pomocníkom je možnosť výškového nastavenia horného koša Acrobat. Vďaka tomu budete môcť do umývačky vložiť aj vyššie predmety. Ďalej umývačka disponuje svetelnými indikátormi, ktoré vás upozornia na nedostatok soli.
Hlučnosť sa pohybuje len okolo  49 dB, takže sa ju nebudete musieť báť zapnúť aj cez noc a nestane sa, že by niekoho budila.Najlepšie ale však zostáva jej nízka spotreba. Tá ju tiež radí do úspornej energetickej triedy A +. To znamená, že je šetrná nielen k životnému prostrediu, ale predovšetkým k vašej peňaženke.

   WaterSafe +

Každý určite minimálne raz počul vtipnú historku, kedy došlo k vytopeniu suseda, v tom horšom prípade ste boli hlavnými hviezdami tohto príbehu vy osobne. Od teraz už sa vám toto nikdy nestane. Umývačka riadu Beko DIS 15012 disponuje šikovným systémom Watersafe+, ktorý stráži akýkoľvek únik vody v priebehu umývania. V prípade, že by došlo k nejakej poruche je okamžite zastavené ďalšie napúšťanie vodya tá, ktoré je už v spotrebiči prítomná bude odčerpávaná von z umývačky.

   Dokonale čistý riad behom pár minút

Umývačka Beko sa pýši unikátnym programom Quick & Clean. Jedná sa o praktické vylepšenia, ktoré sa pýšia A triedou umývania, čo je veľká záruka toho, že vaše špinavý riad bude dokonale čistý. Tento program slúži na to, aby z  ľahko, tak aj z bežne zašpinených hrncov a ostatného riadu odstránili všetky nečistoty a to za čo najkratšiu možnú dobu. Výsledkom teda bude, že všetko, čo vložíte do vnútra spotrebiča, bude nádherne čisté a to behom krátkeho okamžiku, takže tento program môžete využiť napríklad pri organizovaní rodinnej oslavy.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape