Beko CSA 29022

Tovar je vypredaný

Beko CSA 29022

Kód výrobku: CSA29022
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Chladničky
Beko CSA 29022

Praktické a úsporné prevedenie

Kombinovanú voľne stojacu chladničku Beko CSA 29022 využijete vďaka jej kompaktným rozmerom ako v menších domácnostiach, tak v panelákových kuchyniach. Táto moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole je tiež veľmi tichá (len 40 dB), takže ani v menších obytných priestoroch vás nebude nijako rušiť. Radí sa do úspornej energetickej triedy A +, čo znamená, že vašu domácnosť nebude finančne zaťažovať, a súčasne je šetrná k životnému prostrediu.

Variabilita úložného priestoru

Chladnička Beko CSA 29022 bez problémov pojme až 175 l potravín, v priestrannej mrazničke uchováte až 72 l. Chladnička je vybavená 4 sklenenými policami a priehradkou na ovocie a zeleninu. Vo dverách umiestnite fľaše, vajíčka a veci, ktoré je nutné mať pri ruke. Pre prehľadné uchovanie mrazených potravín slúžia 3 priehľadné zásuvky v mrazničke. Mraznička sa môže pochváliť **** mraziacou triedou a kapacitou 3,5 kg potravín za deň.

Antibakteriálne tesnenie dverí

Tesnenie vo dverách je obvykle ťažké udržiavať v čistote, čo z neho robí ideálne prostredie pre rast baktérií. S pridaním antimikrobiálnych látok nielen tesnenia zostáva bez mikroorganizmov, ale takisto sa vytvára antibakteriálna bariéra chrániaca vnútro chladničky od nežiaducich mikroorganizmov.

Spoľahlivé uchovanie potravín

O svoje potraviny sa s kombinovanou chladničkou Beko CSA 29022 nemusíte báť ani pri výpadku prúdu. Mrazák udrží teplotu ďalších 18 hodín. Hygienický a bezproblémový chod vám zaručí antibakteriálna ochrana AG + a automatické odmrazovanie. Nastavenie výkonu a teploty skontrolujete na prehľadnom displeji. Umiestnenie v kuchyni bude jednoduchšie vďaka zameniteľnému otváraniu dverí.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape