Beko CS 226020

Tovar je vypredaný

Beko CS 226020

Kód výrobku: CS226020
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Chladničky

Energetická trieda A+

Kombinovaná chladnička Beko CS 226020 pracuje v energetickej triede A+ čo pre vás znamená väčšie úspory a tiež šetrnosť k životnému prostrediu. Chladnička ponúka celkový objem 330 l, ktorý je rozdelený do dvoch častí, a tak pojme väčšie množstvo potravín pre chladenie aj zmrazenie. V hornej časti je umiestnená chladnička s kapacitou 140 l. Vaše potraviny môžete pohodlne uložiť na 3 policiach z bezpečnostného skla a v úložnom priestore vo dverách. Na ovocie a zeleninu je pripravený špeciálny box, v ktorom zostanú potraviny dlhšie čerstvé a plné vitamínov. Spodná časť chladničky nesie praktickú mrazničku, ktorá disponuje kapacitou 90 litrov, 3 priehľadnými zásuvkami a zásobníkom na ľad.

 

Akumulačná doba 18 hodín

Údržbu kombinovanej chladničky Beko CS 226020 uľahčuje automatické odmrazovanie, antibakteriálne tesnenie a madlo. Akumulačná doba činí 18 hodín, nemusíte sa tak báť o stav potravín počas výpadku prúdu.

Čerstvé i po rozmrazení

Špeciálne navrhnutý ventilátor zamrazí jedlo v priehradkách FastFreeze o 10% rýchlejšie. Dochádza tak k menšej zmene kryštalickej mriežky zamrazené potraviny, ktorá je po rozmrazení čerstvejšie a chutnejšie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape