Beko CN 237231

Tovar je vypredaný

Beko CN 237231

Kód výrobku: CN237231
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO
Aby vaše potraviny vydržali čo najdlhšie čerstvé a chutné, treba im poskytnúť tie správne podmienky, ktoré zachovajú ich chuť aj výživovú hodnotu. Kombinovaná chladnička Beko CN 237231 je vybavená špičkovými technológiami, ktoré optimalizujú jej chod a tak napomáhajú nielen udržať vaše potraviny čo najdlhšie čerstvé, ale tiež uľahčujú jej obsluhu a používanie. Moderný systém chladenia Active Dual Cooling chladí zvlášť priestor chladničky a mrazničky. Zabraňuje tak miešaniu vzduchu z týchto priestorov a tým urýchľuje chladenie. Navyše tým šetrí aj spotrebovanú energiu. Vďaka tomu sa môže chladnička Beko CN 237231 pýšiť zaradením do úspornej energetickej triedy A++.
Chladiaca časť chladničky Beko CN 237231 vám ponúkne veľký objem 219 l. Hodí sa teda aj do početných domácností, ktoré robia veľké nákupy. Na pohodlné uloženie všetkých potravín máte k dispozícii sklenené police, drôtenou policu na fľaše a praktickú zásuvku na ovocie a zeleninu. Na uloženie citlivých potravín, napríklad čerstvých rýb, je určená špeciálna zásuvka s teplotou okolo 0°C - takzvaná nulová zóna. Vo dverách chladničky Beko CN 237231 potom nájdete ďalšie priehradky, do ktorých umiestnite napríklad škatule s mliekom alebo drobné pochutiny. Najväčšou prednosťou chladničky Beko CN 237231 je však systém No Frost, ktorý zabraňuje tvorbe námrazy na stenách chladničky aj mrazničky a udržiava tak nielen čistotu vo vnútri, ale aj nízku spotrebu. Ľahkú orientáciu vo vnútri chladiaceho priestoru potom zaručuje LED osvetlenie.
Na uloženie mrazených potravín máte k dispozícii veľký mrazák s objemom 99 l. Celkom 3 priehradky z priehľadného plastu vám uľahčí ukladanie a vyberanie mrazených potravín. Mraziaca kapacita chladničky Beko CN 237231 vám umožní naraz zamraziť až 5 kg potravín. V prípade výpadku prúdu potom vydržia potraviny v zamrazenom stave až po dobu 21 hodín. Vďaka No Frost systému sa na stenách mrazničky netvorí námraza, takže nebudete musieť zdĺhavo a namáhavo odstraňovať vzniknutý ľad ručne. Pomocou digitálneho displeja, ktorý nájdete na dverách chladničky, jednoducho nastavíte požadované funkcie a teplotu chladenia. Na zle zatvorené dvierka vás upozorní akustický signál.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape