Xavax 110798

Tovar je vypredaný

Xavax 110798

Bioprípravok Xavax je kvalitným prostriedkom na odvápnenie a súčasne poskytuje ochranu pre váš  kávovar. Spoľahlivo a rýchlo odvápni všetky typy kávovarov, varných kanvícpressomatovvaričov vajíčokhrncov, panvíc, keramiky či plastu. Vďaka obsiahnutej kyseline citrónovej dokážete odvápniť všetky plochy bez nepríjemných pachov. Prípravok je vybavený bezpečnostným uzáverom, ktorý zaručuje bezpečné používanie a zamedzuje náhodnému otvoreniu deťmi. Môžete ho tiež použiť pre biologické čističky odpadových vôd.

Kód výrobku: 110798
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Čističe, doplnky

Bioprípravok Xavax je kvalitným prostriedkom na odvápnenie a súčasne poskytuje ochranu pre váš  kávovar. Spoľahlivo a rýchlo odvápni všetky typy kávovarov, varných kanvíc, pressomatov, varičov vajíčok, hrncov, panvíc, keramiky či plastu. Vďaka obsiahnutej kyseline citrónovej dokážete odvápniť všetky plochy bez nepríjemných pachov. Prípravok je vybavený bezpečnostným uzáverom, ktorý zaručuje bezpečné používanie a zamedzuje náhodnému otvoreniu deťmi. Môžete ho tiež použiť pre biologické čističky odpadových vôd.

Jeho obsah je 250 ml a jedná sa o koncentrát. Preto je vhodné zmiešať 125 ml prípravku s 500 ml vody. Potom jednoducho nalejete tento roztok do zariadenia, ktoré chcete odvápniť, a necháte prejsť varom. U kávovarov je vhodné ho nechať prejsť celým zariadením. Po tomto procese je tiež vhodné zariadenie vyčistiť čistou vodou a to tak, že ním prelejete 2 x vodu a tým ho vypláchnete.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape