Šuplíková mraznička Whirlpool UW6 F2C WB
Šuplíková mraznička Whirlpool UW6 F2C WB
PriestrannáAk hľadáte väčšiu mrazničku, vyskúšajte Whirlpool UW6 F2C WB v bielej farbe a energetickej triede A ++. Ide o nástupcu obľúbenej WVE22512 NFW. Ak by ste túto mrazničku radi kombinovali s chladničkou, tak vhodnú kombináciu vytvoríte s modelom SW6 AM2Q W. Objem mrazničky činí 222 l, takže sem môžete umiestniť veľké množstvo potravín. |
Už žiadne rozmrazovanieMraznička je vybavená beznámrazovým patentovaným systémom NO FROST, ktorý zaisťuje rovnomerné a dokonalé prúdenie vzduchu, znižuje vlhkosť a zamedzuje tvorbe námrazy. Vďaka cirkulácii sa tiež zvyšuje kvalita skladovania potravín a zároveň sa používania spotrebiča stáva pohodlnejšia, pretože ho nie je potrebné rozmrazovať. |
VýhodyMedzi prednosti mrazničky patrí stopercentne vysoký mraziaci výkon 26 kg / 24 hod a tlačidlo rýchleho zmrazovania, ktoré zaisťuje mimoriadne rýchle zmrazenie potravín. K dispozícii sú ďalej 4 zásuvky, z toho 2 MAXI + 2 výklopné dvierka. Jednoduché otváranie zaisťuje vzduchový ventil. |
|
Ovládanie |
Klimatická rada |
Elektronické ovládánie pomocou tlačítok.
|
Určuje optimálnu teplotu okolia, pri ktorej sa spotrebič používa. Teplota okolia má vplyv na spotrebu energie a optimálne fungovanie spotrebiča. SN = 10-32 ° C T = 18-43 ° C
|
Spotreba energie |
Využiteľný objem |
Údaj o spotrebe energie za rok.
|
Údaj o celkovom využiteľnom objeme.
|
Hlučnosť |
Zmena otvárania dverí |
Údaj o množstve hluku (v dB), ktorý vzniká pri práci spotrebiča. |
Smer otvárania dverí mrazničky je možné otočiť a tak prispôsobiť otváranie potrebám zákazníka. |
Počet kompresorov |
Počet termostatov |
Súčasťou mrazničky je 1 kompresor.
|
V spotrebiči sa nachádza 1 termostat. |
Trieda mrazenia |
Mraziaci výkon |
Označenie teploty v mraziacom priestore (každá hviezdička = - 6 °C).
|
Údaj o hmotnosti čerstvých potravin, které mraznička zmrazí za 24 hodin. |
|
|
Údaj o schopnosti mrazničky zachovať potraviny v plne zmrazenom stave aj po výpadku elektrického prúdu (v hodinách).
|
|