Whirlpool AWS 51212

Tovar je vypredaný

Whirlpool AWS 51212

Kód výrobku: AWS51212
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Práčky

Moderná práčka od renomovanej spoločnosti Whirlpool AWS 51212 patrí k novej generácii úzkych práčok, ktorú Whirlpoolvyvinul špeciálne pre priestorovo obmedzené kúpeľne. Zmestí sa aj do panelákového bytu, a pritom vám poskytne všetko, čo od práčky očakávate. Táto vopred plnená práčka má kapacitu 5 kg bielizne a ponúka jedinečných 18 programov pre rôzne druhy tkanín. Nájdete medzi nimi napríklad antibakteriálny program, rýchle 30-minútové pranie alebo špeciálny program Clean+, ktorý vás raz a navždy zbaví všetkých škvŕn. U zvlášť silne špinavého prádla sa odporúča zaradiť program predpierka. Bielizeň sa tak ešte pred vlastným praním namočí do mydlového roztoku, takže sa následne ľahšie odstraňujú húževnaté škvrny. Práčka pracuje v úspornej energetickej triede A++, ktorá nezaťažuje životné prostredie, ani rodinný rozpočet.

Tento model dosahuje rýchlosť 1200 ot./min a zaručuje účinnosť prania v najvyššej triede A. Je vybavený patentovanou senzorovou technológiou Whirpool 6. zmysel, ktorá rozhoduje za vás. Automaticky rozpozná množstvo bielizne a program sama nastaví. Riadi pritom celý prací cyklus tak, aby bolo dosiahnuté maximálnej úsporyenergie, spotreby vody a času. Zároveň tiež vie odporučiť presnú dávku prášku, takže už nebudete musieť plytvať. Technológia 6. zmysel vám ušetrí až 50% energie, vody a času. Nastavenie vykonáte na prehľadnom LCD displeji, ktorého ovládanie hravo zvládnu aj staršie ročníky.

Práčka Whirlpool AWS 51212 vám ponúkne aj niekoľko nadštandardných vylepšení. Praktická funkcia odloženie štartuvám umožní naplánovať si deň podľa vlastnej potreby. Jednoducho nastavíte presný koniec programu a po príchode z práce nájdete doma voňavú vypraná bielizeň. Práčka je ďalej vybavená funkciou ľahké žehlenie, vďaka ktorej môžete stlačením jediného tlačidla zredukovať tvorenie záhybov na bielizni. Bielizeň sa odstreďuje prerušovane, takže môže niekoľkokrát zmeniť svoju polohu, a pri šetrnom odstreďovaní sa ešte našuchorí. Funkcia AquaStop potom práčku chráni pred pretečením.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape