Whirlpool AWO/C 51001

Tovar je vypredaný

Whirlpool AWO/C 51001

Kód výrobku: AWOC51001
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Práčky

Starajte sa o svoje oblečenie s maximálnou šetrnosťou a účinnosťou vďaka práčke Whirlpool AWO / C 51001. Jedná sa o model s predným plnením a veľkým množstvom funkcií, vďaka ktorým bude o vašu bielizeň vždy skvele postarané. Zaiste vás poteší aj veľmi nízka spotreba, ktorá radí spotrebič do energetickej triedy A +.

Bubon práčky je vyrobený z nerezu a prijme až 5 kg bielizne na jedno pranie. K dispozícii máte 18 programov, čo vám veľmi uľahčí starostlivosť o vaše textílie. Voliť môžete napríklad medzi programami pre bavlnu, syntetiku, antibakteriálne pranie bavlny, jemné, vlnu, ručné pranie alebo rýchly 30 ° C / 30 min.Veľmi praktické sú aj programy pre studené pranie, predpierku, intenzívne odstreďovanie, jeans alebo plákanie a odstreďovanie. Vhodné nastavenia si zvolíte pomocou prídavných tlačidiel a otočného gombíka umiestneného uprostred čelnej dosky.

Pranie vám ešte viac uľahčí špeciálna funkcia, napr. odložený štart, vďaka ktorému si môžete začiatok programu odsunúť na dobu, keď to pre vás bude vhodnejšie. Eco gulička pri praní funguje ako plavák, ktorý bráni úniku pracieho prostriedku, čím zvyšuje účinnosť prania. Vo výbave práčky Whirlpool AWO / C 51001 nechýba ani systém vyrovnávania nestability, ktorý sa pomocou elektronických senzorov postará o to, aby práčka pri odstreďovaní nevibrovala a bola stabilná.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape