Whirlpool AWIC 10914

Tovar je vypredaný

Whirlpool AWIC 10914

Kód výrobku: AWIC10914
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Hľadáte výkonnú, tichú práčku s veľkou kapacitou a mnohými praktickými funkciami? Ideálnym pomocníkom do domácnosti sa pre vás môže stať luxusná biela práčka Whirlpool AWIC 10914 v klasickom dizajne. Tento voľne stojaci spotrebič s predným plnením vám umožní vyprať až 10 kg bielizne súčasne, takže si poradí aj so zvrškami po mnohočlennej rodine. Pýši sa vysoko výkonným indukčným motorom silent motion, ktorý pritom pracuje v tichosti a navyše znižuje vibrácie práčky a zvyšuje účinnosť odstreďovania pri rovnakých otáčkach. Maximálna rýchlosť otáčok je u tejto práčky 1400 ot./min, napriek tomu sa však spotrebič nachádza v mimoriadne úspornej energetické triedy A+++, ktorá zaručuje značnú úsporu za elektrickú energiu. Samozrejmosťou je najvyššia trieda pracieho výkonu A.

Spoločnosť Whirlpool pre vás pripravila 14 pracích programov a 6 dodatočných funkcií, ktorých kombináciou dosiahnete perfektného vyprania akejkoľvek bielizne. Pre bežne až silno zašpinené odevy sú tu špeciálne programy pre bavlnu, syntetiku, jemnú bielizeň, vlnu, bielu, farebnú i tmavú bielizeň. Okrem toho v ponuke nájdete ekologický program AquaEco, rýchly 15 minútový program, plákanie a odstreďovanie. Voľba Obľúbený umožňuje vybrať z prednastavených 8 programov pre pranie veľkých kusov bielizne, detského oblečenia, obliečkok, džínsoviny, elegantných odevov, športového oblečenia, kašmíru a pranie malej náplne. Medzi špeciálnymi funkciami potom nájdete Farby 15° plus, ktorá pomáha udržať farbu tmavej a farebnej bielizne pomocou predpierania s avivážou pred hlavným praním, a funkciu Prírodné škvrny 15°, ktorá slúži k lepšiemu odstráneniu škvŕn. Funkcia Stupeň zašpinenia upraví dĺžku programu podľa stupňa zašpinenia bielizne. Okrem toho je k dispozícii možnosť skrátenia doby programu, predpierka a intenzívne plákanie, ktoré je vhodné pre detskú bielizeň alebo pre alergikov. Samozrejme môžete ľubovoľne upravovať aj teplotu vody.

Inteligentná práčka Whirlpool AWIC 10914 je vybavená senzorovou technológiou 6. zmysel InfinitCare, ktorá optimalizuje spotrebu vody a energie prania. Spoločne s patentovaným bubnom s šetrným povrchom a funkciami Colours 15° a Stain 15° zaručuje najlepšiu a najšetrnejšiu starostlivosť o tkaniny a farby, vrátane odstránenia aj tých najodolnejších škvŕn na bielizni pri veľmi nízkych teplotách. Mimo to vám tento šikovný spotrebič tiež odporučí dávkovanie pracích prostriedkov, takže už nemusíte zbytočne plytvať. Inteligentná technológia vie, že množstvo pracieho prostriedku je úmerné množstvu bielizne, ktorú si práčka sama zváži, a zodpovedá stupňu jej znečistenia, ktorý uvediete na displeji. Tichý chod (do 54 dB)vám umožní vo vedľajšej miestnosti pokojne spať, zatiaľ čo práčka pracuje, a využiť tak výhodnejšieho nočného tarifu za elektrinu. Vďaka veľkému bubnu dochádza k menšiemu pokrčeniu bielizne. Priebeh prania môžete v bubne pohodlne sledovať vďaka kvalitnému vnútornému osvetleniu.

Whirlpool AWIC 10914 vyperie vašu bielizeň šetrne, hospodárne a ticho, a navyše poskytne mnoho praktických vychytávok, ktoré vám uľahčia prácu. Obľúbené sú funkcie reset, ktorá umožňuje v prípade potreby prerušiť prací program, a odložený koniec, s ktorého pomocou posuniete dokončenie programu o 1 - 24 hodín, podľa toho, ako si naplánujete deň. Všetko jednoducho nastavíte na dotykovom elektronickom ovládaní. Vďaka systému proti krčeniu dochádza k menšiemu pokrčeniu bielizne. Práčka je ďalej vybavená kontrolou tvorby peny a systémom vyrovnania nestability, ktorý ju pri odstreďovaní udrží pevne na zemi. Ekologická gulička bráni úniku pracieho prostriedku, a tým zvyšuje účinnosť prania. Vašich najmenších chráni detská poistka, ktorá uzamkne ovládací panel, aby spotrebič nebolo možní nedopatrením spustiť. Funkcia Aquastop v prípade poškodenia vnútorného potrubia zastaví prívod vody do práčky.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape