Whirlpool AWE 55711

Tovar je vypredaný

Whirlpool AWE 55711

Kód výrobku: AWE55711
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Ani v malých domácnostiach nemusíte robiť kompromisy. Aspoň čo sa práčok týka. S vrchom plnenou práčkou Whirlpool AWE 55711 získate skvelé pracie vlastnosti a zároveň ušetríte priestor v kúpeľni. Na jeden cyklus ju môžete naplniť až 5,5 kg špinavej bielizne. Veľmi úspornú prevádzku značí energetická trieda A++ v kombinácii s chytrou technológiou 6. zmysel, ktorá automaticky prispôsobuje dobu prania, otáčky aj teplotu vody pre najlepší možný výsledok.

Môžete vyberať z 18 pracích programov podľa aktuálnej náplne práčky a vašich požiadaviek. Okrem štandardných funkcií bavlna, syntetika, vlna v ponuke nájdete tiež antibakteriálne pranie, ručné pranie pre jemnú bielizeň, predpierku či špeciálny program pre pranie džínsov a veľa ďalších. Nechýba ani rýchly program pre osvieženie vašej bielizne počas 15 minút.

Vrchné plnenie je veľmi praktické a ergonomické. Po ukončení prania sa navyše otvor do bubna automaticky nastaví do hornej polohy, takže máte pri vyberaní bielizne aj pri plnení práčky maximálne pohodlie. Jednoduché a pohodlné je tiež ovládanie, ktoré prebieha pomocou otočného voliča, tlačidiel pre prídavné funkcie a malého kontrolného displeja.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape