Výhody varenia v pare

V poslednej dobe je veľmi moderná príprava jedla v pare. Môžete tak ušetriť kopu času, ktorý by ste inak strávili v kuchyni. Navyše bude vaše jedlo zdravšie, akoby ste ho varili vo vode alebo vyprážali na panvici.

Prečo variť v pare?

Varením a ohrievaním v pare využívate potraviny šetrne. Na rozdiel od klasického varenia totiž nestrácajú dôležité živiny a vitamíny. Môžete tak zachrániť až o 50 % viac vitamínov. Navyše takto pripravené jedlo nestráca farbu ani chuť, dokonca ani keď ho opakovane ohrievate.

Samozrejme, môžete pripravovať viac jedál naraz. Chute sa nemiešajú a všetko máte pripravené rýchlo a za rovnaký čas. Kvalitné parné rúry vás samy upozornia, kedy začať ohrievať ktoré jedlo, aby ste mali všetko hotové zároveň.

Ako to funguje?

Základom je cirkulácia horúcej vodnej pary. Voda sa v spodnej časti hrnca (v zásobníku rúry) zahrieva a mení na paru. Tá putuje hore a ohrieva vložené potraviny. V hornej časti parného hrnca (rúry) potom chladnúca para kondenzuje na vodu a steká naspäť dole do zásobníka. Tento proces sa stále opakuje.

Hlavné výhody

V pare Vo vode Na panvici
Šetrné tepelné spracovanie
Príprava jedla bez tuku
Jedlo sa nepripaľuje
Príprava viacerých jedál naraz
Jednoduché čistenie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape

Nepodporovaný prehliadač

Ľutujeme, používate internetový prehliadač, v ktorom vám Okay nebude fungovať.

Skontrolujte prosím, či používate aktuálnu verziu niektorého z podporovaných prehľadávačov nižšie, alebo či máte v prehľadaní povolenú podporu JavaScriptu.

Podporované prehliadače sú:

Ospravedlňujeme sa, že naša aplikácia nefunguje na starších prehliadačoch.