THRUSTMASTER Gamepad GPX LightBack 4460099

Tovar je vypredaný

THRUSTMASTER Gamepad GPX LightBack 4460099

Kód výrobku: GAMTHR0002
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Gamepady pre PC

Thrustmaster GPX LightBack Black Edition určený pre Xbox 360 a PC ponúka štýlový a zároveň ergonomický dizajn, vďaka ktorému budete perfektne ovládať svoju hru.

Perfektné zpracovanie

Model je vybavený dvoma vysokofrekvenčnými vibračnými motorčekmi zabudovanými do gripov, ktoré pri hraní tvoria haptickú odozvu pre zabezpečenie vyššej autenticity herného pôžitku. Z ovládacích prvkov najviac zaujmú dva podsvietené všesmerové joysticky pokryté gumou s protišmykovým a príjemným povrchom, ktorých podsvietenie reaguje na udalosti vo vašej hre. Medzi ďalšie ovládacie prvky patria krížový ovládač, ktorý podporuje osem smerov. Vďaka 16bitovému rozlíšeniu snímania pohybu dvojice joystickov a vylepšenému firmvéru patrí Thrustmaster GPX LightBack Black Edition medzi najpresnejšie gamepady na trhu.

 

Skvelé vlastnosti

Na vrchu gamepadu sú umiestnené dve štvorice LED, ktoré indikujú rýchlosť a zrýchlenie a umožňujú tak oveľa presnejšie ovládanie hry. Ďalej iste tiež oceníte štýlové tlačidlo Xbox Guide/WINDOWS LIVE, ktoré je obklopené štyrmi diódami. Medzi gripy je potom pre zvýšenie vášho pohodlia umiestnený 3,5 mm audio jack.

Gamepad je kompatibilný na osobných počítačoch s operačnými systémami Windows 8, 7, Vista a XP.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape