Thrustmaster Ferrari 458 Italia Xbox 360 a PC 4460094

Tovar je vypredaný

Thrustmaster Ferrari 458 Italia Xbox 360 a PC 4460094

Kód výrobku: VOLTH0043
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna

Chcete si pripadať ako pretekár Formuly 1? S pretekárskym volantom Thrustmaster Ferrari 458 Italia, ktorý má ako prvý oficiálny licenciu od Ferrari a Microsoft Xbox 360, sa ním jednoducho stanete! Hrací volant je skutočnou replikou volantu Ferrari 458 Italia, ktoré je hviezdou Forza Motorsport 4. Optimálne ovládanie pre Xbox je zabezpečené tiež vďaka veľkosti 28 cm a gumovej štruktúre.

Pri ovládaní budete využívať originálne Manettino voľby na volante. Vybavený je tiež 2polohovým prepínačom, ktorý umožňuje užívateľovi meniť nastavenie hry aj počas pretekania. Samozrejmosťou je automatický návrat volantu do základnej polohy po ukončení hry.

8 ľahko prístupných akčných tlačidiel dovolí úpravu hry počas pretekov, k dispozícii je tiež osemsmerové tlačidlo Motor Štart. Tiež je vybavený svietiacim tlačidlom Xbox Guide, ktorý označuje číslo hráča. Volant je možné otáčať až o 270 stupňov a pedále vám poskytnú veľmi realistický odpor. Systém na upínanie ponúka extra stabilitu a bez najmenšieho problému ho upevníte na akýkoľvek stôl.

Pri systémoch Windows Vista a Windows 7 nie je potrebné inštalovať ovládače.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape