TechnoLine MA 10050

Tovar je vypredaný

TechnoLine MA 10050

Kód výrobku: MA10050
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Domácnosť, záhrada a hobby

Konečne meteorologická stanica, ktorá zodpovedá požiadavkám dnešnej doby a komunikuje s vaším smartphonom! Monitorovací systém - meteorologická sada Technoline Mobile Alerts MA10050 patrí k najnovšej rade produktov od spoločnosti Garni, ktorej špecializáciou sú práve domáce meteostanice, teplomery či budíky. Využíva bezdrôtové senzory na meranie teploty, relatívnej vlhkosti, zrážok a rýchlosti a smeru vetra. Zariadenie poskytuje zaujímavé možnosti, ku ktorým patrí nastavenie alarmu pre minimálne a maximálne hodnoty všetkých meraných veličín či zobrazenie histórie. Nazbierané dáta sú prenášané cez bránu a váš router na Internet. Vy ich potom môžete sledovať na všetkých mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS 7 alebo Android 3.2 či ich novšími verziami. Všetko, čo potrebujete, je aplikácia MOBILE-Alerts.

Mobilná aplikácia ponúka mnoho vychytávok, ktoréh budete určite radi využívať, napríklad rôzne farby okien so správami pre lepšiu orientáciu, zobrazovanie notifikácií napríklad o spustení alarmu alebo indikácia stavu batérií v jednotlivých bezdrôtových snímačoch. K bráne možno pripojiť maximálny počet neuveriteľných 50 snímačov. S tými potom môžete ďalej pracovať, napríklad nastaviť teplotné alarmy, ktoré vás upozorníiav prípade, že teplota stúpla, alebo klesla na nastavenú úroveň. O jej činnosti informujú LED diódy. O napájanie brány sa stará sieťový adaptér 20 V, ktorý je súčasťou dodávky.

Meranie majú na starosti bezdrôtové snímače pre meranie teploty a relatívnej vlhkosti MA10200vo vodoodolnom prevedení. Displej zobrazuje striedavo po 3 sekundách teplotu a relatívnu vlhkosť. Pre napájanie budete potrebovať 2 ks tužkových batérií typu AA. Zrážkomer MA10650monitoruje zrážky, ktoré si v aplikácii zobrazíte za uplynulú hodinu, 24 hodín, 7 dní a 30 dní. Aj on vyžaduje 2 ks tužkových batérií typu AA, ktoré dostanete ako súčasť balenia. Anemometer MA10660zabezpečuje zobrazenie zrážok v aplikácii za uplynulú hodinu, 24 hodín, 7 dní a 30 dní, vrátane histórie ukladania dát 18 mesiacov a možnosti prenosu dát pre ďalšie spracovanie. Nadšenci sa budú môcť zaoberať pestrou škálou štatistík. Ďalej ponúka meranie rýchlosti a smeru vetra (16 rôznych smerov). Prenos dát prebieha každých 7 minút. Napájanie tejto časti sady sa uskutočňuje vstavanými nabíjacími batériami a solárnym panelom.

Meteorologické sada Technoline Mobile Alerts MA10050 sa skladá z brány, sieťového adaptéra, LAN kábla, snímača MA10200 pre meranie teploty a relatívnej vlhkosti s batériami (2x typ AA), zrážkomeru MA10650 s batériami (2x typ AA), anemometru MA10660so solárnym panelom s vstavanými nabíjacími batériami (2x typ AAA), montážnych dielov, 4 tužkových batérií typu AA a 3 kartičiek s QR kódom.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape