SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse (62250)

Tovar je vypredaný

SteelSeries Sensei Wireless Gaming Mouse (62250)

Kód výrobku: 62250
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné myši

Vylepšenie radu Sensei

Bezdrôtová herná myš SteelSeries Sensei Wireless využíva najnovšie bezdrôtové technológie, a tak vám zaručí kvalitu turnajovej úrovne rovnako ako jej predchodca - drôtová herná myš Sensei. Táto herná myš komunikuje s počítačom s najvyššou frekvenciou na trhu (1000 Hz) s garanciou odozvy o 1 ms, ktorá eliminuje možnosť bezdrôtového oneskorenia. Túto neuveriteľne nízku odozvu umožňuje špeciálna bezdrôtová technológia optimalizovaná pre priepustnosť veľkého objemu dát. Navyše laserový senzor dodáva presnosť až 8200 CPI.

Estetika

Výhra môže byť všetko, ale prečo nevyhrávať so štýlom? Sensei Wireless bola starostlivo vytvorená, aby zapadla medzi vaše oslnivé herné vybavenie. Spojenie ergonómie, kovu a podsvieteniatvorí hernú myš, ktorej vzhľad je rovnako ostrý ako jej výkon.

Nekončiaca hra

Sensei Wirless vyhladila všetky predsudky, ktorým bezdrôtové myši čelili v posledných rokoch. Vývojári v SteelSeries vyriešili výkon, výdrž batérie a nabíjanie. Ukončia  tak hašterenie okolo bezdrôtových myší, aby ste mohli venovať viac času hraniu.

Turnajová úroveň

 

Prvýkrát v histórii je tu bezdrôtová myš s vlastnosťami hodnými  turnajov. Sensei Wireless sa pýši radom ocenení za obojruký dizajn a zároveň vylepšuje vlastnosti svojho predchodcu.

Udržte si víťaznú náladu a prispôsobte si nastavenie myši vrátane zdvihu, funkcie tlačidiel a citlivosti senzora. Tlačidlá myši sú citlivé a továrne testované na 30 miliónov kliknutí, takže sa na ne naozaj môžete spoľahnúť.

Dynastia Sensei

Už od roku 2009, kedy vyšla prvá myš  radu Sensei, sa firma SteelSeries snaží vytvoriť tú najlepšiu hernú myš turnajovej úrovne. Počas tohto procesu sa rad Sensei vylepšoval. Dnes môžete mať všetky skvelé vlastnosti série Sensei v bezdrôtovej myši bez jediného kompromisu.

Tvar Sensei

Ikonický vzhľad myši  Sensei sa stal obľúbenou stálicou medzi profesionálnymi hráčmi vďaka svojmu prvotriednemu dizajnu a výkonu. Preto je u bezdrôtovej varianty zachovaný ergonomický tvar, ktorý padne do pravej aj ľavej ruky.

Kov

Skrolovacie koliesko je zasadené do elegantného kovu kontrastujúceho s mäkkým čiernym povrchom. Dokovacia stanica je tiež z kovu, vďaka ktorému je odolná a moderne pôsobiaca zároveň.

16,8 Miliónov farieb

Pomocou SteelSeries Engine 3 môžete meniť podsvietenie dokovacej stanice a dvoch samostatných častí myši z palety viac ako 16,8 miliónov farieb. Nastavte si akúkoľvek z troch oblastí (stále svietenie, pulzovanie farieb alebo indikácia stavu batérie).

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape