Domáca pekáreň Morphy Richards, 19 programov

Tovar je vypredaný

Domáca pekáreň Morphy Richards, 19 programov

Čo môže spríjemniť rodinnú atmosféru viac ako vôňa čerstvo upečeného chleba, ktorá ťa pohladí okamžite, ako prídeš domov? Domáca pekáreň Morphy Richards 48319s príkonom 600 W tí s tým rada pomôže. S jej pomocou pripravíš lahodný peceň chleba presne podľa svojej chuti a to ľahko a rýchlo. Prístroj je vybavený praktickými funkciami, ktoré sa o všetko postarajú za teba. Keďže je jej povrch vyrobený z nerezu, je zaručená jej dlhá životnosť a jednoduchá údržba.

Neváhaj a vychutnaj si čerství domáci chlieb už dnes!

Kód výrobku: MR48319
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Domáca pekáreň Morphy Richards 48319

Čo môže spríjemniť rodinnú atmosféru viac ako vôňa čerstvo upečeného chleba, ktorá vás pohladí okamžite, ako prídete domov? Zaujíma vás, ako to docieliť? Veľmi jednoducho. Domáca pekáreň Morphy Richards 48319 s príkonom 600W vám s tým rada pomôže. S jej pomocou pripravíte lahodný peceň chleba presne podľa svojej chuti a to ľahko a rýchlo. Máte predsa len stále strach, že pečenie je príliš náročná činnosť? Nebojte, prístroj je vybavený praktickými funkciami, ktoré sa o všetko postarajú za vás.
Keďže je jej povrch vyrobený v nerezu, je zaručená jej dlhá životnosť a jednoduchá údržba.

Výber a nastavenie príslušných funkcií je veľmi jednoduché a intuitívne. Všetko sa ovláda pomocou osvetleného dotykového displeja, ktorý sa nachádza v prednej časti prístroja, takže je vždy dokonale na očiach.
Páčila by sa vám možnosť, kedy by ste si mohli upiecť chlieb presne podľa svojich predstáv a chuti? Ak áno, tak budete určite nadšení, že pri tejto domácej pekárni to je možné. Môžete si vybrať z 19 programov, 3 rôznych veľkostí pečiva a dokonca aj z 5 farieb kôrky. No čo viac si priať?
Určite oceníte aj praktický zásobník a ingrediencie a funkciu odloženého štartu, ktorá sa bude riadiť vašim voľným časom.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape