Morphy Richards 403030

Tovar je vypredaný

Morphy Richards 403030

Kód výrobku: MR403030
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Smoothie mixéry

Smoothie mixér Morphy Richards Blend Express 403030

Ako lepšie začať nový deň, než s vlastným nápojom, ktorý si pripravíte z čerstvého ovocia či zeleniny v pohodlí vášho domova? Že je veľmi pracné a časovo náročné dopriať si takýto luxus? Tak to sa mýlite. Vďaka smoothie mixéru Morphy Richards Blend Express 403030 pochopíte, že je to veľmi jednoduché.
Vďaka tomu, že sú ingrediencie rozsekané je pre naše telo jednoduchšie prijímať všetky potrebné vitamíny a nie je toľko zaťažované. Urobte pre svoje zdravie maximum a vychutnajte si tento nápoj, za ktorý vám poďakujú nielen chuťové poháriky, ale predovšetkým vaša imunita.
K tomuto praktickému pomocníkovi obdržíte aj dve 750ml nádoby s viečkami. Obe disponujú mernou jednotkou na strane, takže vždy viete, koľko nápoja máte práve pripraveného. Navyše sú ľahké, nerozbitné a nedržia sa na nich škvrny.

 Zdravé smoothie rýchlo a jednoducho

Nič nemôže byť jednoduchšie než tieto štyri kroky:

  1. Vlož
  2. Mixuj
  3. Vymeň viečka
  4. Choď

Ako si dopriať chutné smoothie behom pár minút? Jednoducho si vyberiete, na čo práve máte chuť, všetko to vložíte do nádoby, rozmixujetena požadovanú konzistenciu, vymeníte viečka a môžete ísť. Tento systém určite ocenia aj ľudia, ktorí si ráno radi prispia a potom majú málo času. Odteraz si budete môcť tento nápoj zobrať všade so sebou.
A čo má na svedomí také skvelé výsledky? Samozrejme motor s výkonom 300W, ktorý tvorí úplne dokonalé koktaily a nápoje. Naviac prístroj disponuje dvoma rýchlostnými stupňami a rýchlosťou pulz.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape