Morphy Richards 300259

Tovar je vypredaný

Morphy Richards 300259

Kód výrobku: MR300259
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Naparovacia žehlička Morphy Richards 300259

Táto naparovacia žehlička Morphy Richards 300259 v sebe snúbi jednoduché použitie a vysoký výkon = až 2400W. Jedná sa o praktického pomocníka, ktorý vám uľahčí nekonečný boj s nerovnosťami na vašom oblečení. Vďaka stálemu výstupu pary až 45 gramov za minútu a parnému rázu až 120 gramov za minútu sa z nej stane obávaný nepriateľ všetkých záhybov. Už nikdy sa vám nestane, že by vaše oblečenie bolo neupravené.
Tento šikovný pomocníksa postará o to, že vás táto dôležitá domáca činnosť začne aj baviť. Už nikdy ju nebudete odkladaťaž do krajných medzí, dokonca sa na ňu budete aj tešiť. Stane sa to pre vás istým druhom relaxácie.

Priali by ste si vyžehliť záclony či oblečenie na ramienku rýchlo a jednoducho? Ak áno, tak určite oceníte praktické vertikálne naparovanie. Vďaka nemu budú všetky zavesené textílie upravené a to aj bez toho, aby ste ich museli dávať dole alebo s nimi nejako manipulovať. Naviac je žehlička vybavené zásobníkom na vodu s objemom 350 mililitrov, takže budete môcť žehliť dlhú dobu bez nutnosti doplnenia.

Bezpečnosť na prvom mieste

Výrobca by mal v prvom rade myslieť na bezpečnosť ako vás, tak aj spotrebiča. A z toho dôvodu je žehlička vybavená systémom anti-scale, ktorý bráni vodnému kameňu sa usadzovať. Ďalším prvkom, ktorý má zaručiť vašu bezpečnosť je automatické vypínanie. To sa aktivuje v prípade dlhej nečinnosti žehličky, takže ak patríte medzi to percento ľudí, ktorí chodia kontrolovať napríklad aj trikrát, či všetko vážne vypli, bude sa vám táto vymoženosť hodiť.
Každý z nás už určite zažil, že si potreboval narýchlo vyžehliť kus oblečenia, ktorý práve potreboval, no a samozrejme ste dostali prekvapenie v podobe nepeknej mokrej škvrny. To už sa vám nikdy nestane. Presne z tohto dôvodu je naparovacia žehlička Morphy Richards vybavená systémom proti odkvapkávaniu "no-drip".

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape