Microsoft Xbox LIVE Gold - zlaté členstvo 3 mesiace (52-00263)

Tovar je vypredaný

Microsoft Xbox LIVE Gold - zlaté členstvo 3 mesiace (52-00263)

Kód výrobku: 52K00263
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna
 

Zlaté členstvo Xbox LIVE vám ponúka celoročný prístup do unikátneho sveta plného zábavy, hier a nekonečného prúdu multimediálneho obsahu. Po dobu 3 mesiacov môžete využívať všetky výhody členstva, získať jedinečné zľavy, špeciálne ponuky a mnoho ďalšieho.

Ponuka Games with Gold vám každých 14 dní ponúkne hru na stiahnutie – zadarmo.Navyše k tomu všetkému môžete využiť možnosť sťahovania ukážok, online hranie s priateľmi, ovládanie konzoly cez chytrý telefón alebo streamovanie vášho PC. Samozrejmosťou je cloudové úložisko vašich hier pre prístup k profilu z akejkoľvek konzoly Xbox.

 
 

Jedinečné aplikácie umožnia vytvoriť z vašej konzoly multimediálne centrum domácej zábavy. Sledujte najväčšiu knižnicu videí vďaka službe YouTube, prezerajte internetové stránky alebo zálohujte dokumenty skrze OneDrive.Fanúšikovia športu ocenia sledovanie športových prenosov Eurosport v HD kvalite, živé prenosy, záznamy a zostrihy toho najlepšieho z NHL alebo NBA. Pre chvíle relaxácie pri hudbe je k dispozícii Deezer s viac než 30 miliónmi pesničiek, z ktorej si celkom iste vyberiete aj vy.

Tieto aplikácie a mnoho ďalších jednoducho synchronizujete pomocou svojho konta Microsoft, s ktorým sa prihlasujete na počítač, tablet, mobilný telefón alebo konzolu. Po prihlásení ľahko aktivujete svoje zlaté členstvo a nič vám nezabráni sa ponoriť do víru online zábavy.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape