Microsoft T5D-02421

Tovar je vypredaný

Microsoft T5D-02421

Kód výrobku: T5D02421
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Pre PC, notebooky, tablety

Kancelársky balík Office 2016 pre domácnosti a podnikateľov obsahuje najobľúbenejšie aplikácie pre úpravu dokumentov, tabuliek, tvorbu prezentácií či správu e-mailovej schránky a osobného online úložiska.

Word

Word je intuitívny a moderný nástroj pre úpravu dokumentov s integrovanými funkciami pre kontrolu pravopisu, revíziu dokumentov, hromadnú korešpondenciu či zdieľanie s ostatnými. Samozrejmosťou sú rozsiahle možnosti formátovania, vkladania multimédií a mnoho ďalších funkcií, ktoré čakajú na to, až ich vyskúšate.

 
 

Excel

Excel je efektívna a rozsiahla aplikácia pre tvorbu tabuliek, grafov a ďalšiu vizualizáciu dát. Zadávanie dát uľahčuje mnoho klávesových skratiek, automatické dokončovanie či prehľad vzorcov. Niektoré úkony, ako je výber vhodného grafu, dokáže Excel urobiť sám, čo vám uľahčí prácu a pomôže zvýšiť produktivitu. 

PowerPoint

PowerPoint je nástroj pre tvorbu pôsobivých multimediálnych prezentácií, ktoré vám bude každý závidieť. Prezentujte svoje myšlienky v rozličných témach alebo zdieľajte prezentáciu a pracujte na nej spoločne s ostatnými. Pri samotnom prezentovaní prídu vhod funkcie pre poznámky, časovanie a prehľadnejšie zobrazenie, ktoré sa zobrazí iba prezentujúcemu.

 
 

OneNote

OneNote je múdra aplikácia pre uchovanie poznámok a nápadov - vylepšený poznámkový blok, ku ktorému máte prístup aj z mobilných zariadení. Poznámkové bloky možno ľahko zdieľať a ľahko môžete pracovať s ostatnými na spoločných projektoch. K dispozícii je aj technológia pre rozpoznávanie textu či vyhľadávanie, pre ľahší prehľad v poznámkach.

Outlook

Outlook ponúka ideálne riešenie pre správu e-mailov, kontaktov, kalendára a úloh. Jednoduchšie spracovanie vám umožní mať celkový prehľad o doručenej pošte, lepšie si ju organizovať a triediť a nenechať sa zavaliť hromadou nevyžiadanej pošty.

 

Pre ukladanie dokumentov možno použiť online úložisko  OneDrive s kapacitou 15 GB. Táto elektronická trvalá licencia je určená pre jedno zariadenie v jazyku, ktorý si vyberiete.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape