LYNX Grunex ExtremeGamer 2016, 10462291

Tovar je vypredaný

LYNX Grunex ExtremeGamer 2016, 10462291

Kód výrobku: 10462291
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné PC

Prvotriedny výkonný počítač LYNX Grunex ExtremeGamer 2016 v hernom dizajne od českej značky LYNX. Ich spolupráca s hernou komunitou dala vzniknúť hernému počítaču s výborným pomerom cena vs. výkon a je tak voľbou pre všetkých hráčov. Okrem plynulého hrania nových hier je počítač vhodný k ďalším aktivitám ako je streamovanie Full HD videí, surfovanie po internete, práca s multimediálnym softvérom aj bežná kancelárska práca. Samozrejmosťou u takejto zostavy je veľmi tichý chod pri plnej záťaži a nízka spotreba elektriny.

Výkonný procesor

Výpočtovým srdcom herného počítača LYNX Grunex ExtremeGamer 2016 je 4jadrový procesor Intel® Core ™ i5-6400 pracujúci na frekvencii 2,7 GHz. Tento 64-bitový procesor určený pre základné dosky so socketom LGA1151 je určený pre každodenné použitie aj pre použitie v herných zostavách. Podporu pri spracovaní informácií zaistí  16 GB pamäte RAM (DDR4) pracujúce s frekvenciou 2133 Mhz. Efektívne chladenie pre maximálny výkon zaisťuje ultratichý chladič SilentiumPC Spartan LT HE922.

 

Grafická karta

Druhým najdôležitejším prvkom herné zostavy LYNX Grunex ExtremeGamer 2016 je grafická karta MSI NVIDIA GeForce GTX 970. Jadro grafickej karty je napojené na rýchlu pamäť DDR5 s kapacitou 4 GB a prevádzkovou frekvenciou 7000 Mhz. Tá výrazne ovplyvňuje plynulosť hier, rýchlosť vykresľovania v grafických programoch i výkon pri renderovaní videí. Moderná architektúra Maxwell využíva pokročilé technológie a kvalitné súčiastky MSI Military Class 4 vyladené priamo pre hráčov.

 

Ďaľšie vlastnosti

Dáta sú ukladané na rýchly SSDdisk HyperX FURY s kapacitou  240 GB, ktorý zaistí rýchle načítanie operačného systému Windows 10 Homea všetkých jeho aplikácií. Pre objemné dáta, zálohy, filmy či hudbu je potom určený harddisk s kapacitou 2 TB. LYNX Grunex Gamer 2016 ďalej disponuje množstvom portov USB 3.0a USB 2.0. K dispozícii sú aj porty HDMI, DVIalebo DisplayPort. Pre pripojenie k internetu slúži integrovaná LAN karta. Samozrejmosťou je tiež DVD mechanika.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape