Lenovo Y50-70 59-446285

Tovar je vypredaný

Lenovo Y50-70 59-446285

Kód výrobku: 59446285
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Výkonný herný notebook, ktorý sa dokáže postarať o kompletnú multimediálnu zábavu doma aj na cestách - taký je Lenovo Y50-70. Ten je vybavený výkonným procesorom, grafickou kartou a kvalitným displejom pre čo najlepší zážitok z hrania. Navyše vyniká aj svojim prémiovým dizajnom, ktorý z notebooku robí jedinečný prístroj, ktorý už na prvý pohľad dáva ostatným vedieť, že majú čo dočinenia s profesionálnym hráčom.

Výkonný herný notebook

O bezproblémový chod všetkých aplikácií sa stará výkonný procesor Intel® Core i7-4720HQ s až 3,6 GHz. Spolu s podporou 16 GB operačnej pamäte RAM sa toto zariadenie stáva kvalitným strojom pre multimediálnu zábavu, hranie hier aj prácu. Kvalitná 2GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX960M sa potom postará o plynulý beh grafických aplikácií, moderných hier aj filmov vo vysokom rozlíšení. Na vaše dáta je k dispozícii SSD disk s kapacitou 512 GB. Výhodou SSD diskov je, že využívajú flash pamäť a dokážu tak ponúknuť bleskový štart systému aj nainštalovaných programov.

Zobrazenie a výbava

Displej s uhlopriečkou 15,6'' ponúka kvalitné Full HD rozlíšenie 1920x1080 pixelov. Poskytne tak vytúžené detaily pre prácu s dokumentmi aj zábavu v podobe sledovania filmov a hrania hier. Na vrchnej hrane rámu displeja je tiež umiestnená kvalitná integrovaná Full HD webkamera s rozlíšením 720p, vďaka ktorej môžete zostať v kontakte so svojimi priateľmi či rodinou. Technológia Veriface Pro vám tiež umožní sa prihlásiť do systému pomocou funkcie rozpoznania tváre. Pri práci aj hraní potom oceníte kvalitné klávesnicu AccuType, ktorá má nielen moderný vzhľad, ale tiež plochejšie a mierne zaoblené klávesy, ktoré zabezpečia jej pohodlné používanie. 

Zvuk a konektivita

Kvalitný zvuk pri sledovaní filmu alebo hraní FPS hier obstarajú prémiové reproduktory, ktoré poskytnú výrazný a plný zvuk. Zásluhou technológie Dolby® Advanced Audio™ budú vaše zvukové zážitky ešte lepšie, čistejšie a priestorovejšie, než u bežných vstavaných reproduktorov. Notebook Lenovo Y50-70 ľahko pripojíte na domácu sieť pomocou kábla alebo rozhrania Wi-Fi. S mobilným zariadením ho potom spárujete vďaka Bluetooth®. Ďalej je k dispozícii bleskové USB 3.0, staršie USB 2.0, združený audio jack pre slúchadlá s mikrofónom, HDMI výstup a čítačka pamäťových kariet.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape