Lenovo Notebook Multimode Flex 2 15 Black 59-432925

Tovar je vypredaný

Lenovo Notebook Multimode Flex 2 15 Black 59-432925

Kód výrobku: 59432925
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky

Lenovo Flex 2 15 je určený pre tých, ktorí používajú notebook k práci, ale aj dotykovej zábave. Dva režimy fungovania vám umožnia pohodlné písanie na klávesnici, ale aj sledovanie filmov alebo používanie dotykových aplikácií, bez toho aby vám prekážala klávesnica. Toto jedinečné prevedenie sa prispôsobí každej situácii.

Dominantou zariadenia je displej s uhlopriečkou 15,6'' s rozlíšením 1920 x 1080 px, teda Full HD. 10bodový displej je tak optimalizovaný pre použitie so systémom Windows 8.1.

Procesor Intel® Core™ i3 zaistí plynulý chod všetkých aplikácií bez prieťahov, k čomu pomôže aj 4 GB operačná pamäť RAM. Pre vaše dáta je k dispozícii hybridné 500 GB SSHDúložisko s 8GB modulom pre zrýchlenie niektorých aplikácií.

Výdrž batérie dosahuje až 6 hodín v závislosti od typu práce, čo ho robí tiež ideálnym spoločníkom na cesty. Lenovo Energy Managment zaručuje dlhodobú životnosť vďaka pokročilým technológiám pre úsporu energie. Notebook Lenovo Flex 2 15 váži len 2,3 kg, čo ho s hrúbkou len 25,8 mm robí ideálnym pre užívateľov na cestách.

Samozrejmosťou je viacdotykový touchapd optimalizovaný pre operačný systém Windows 8.1, čo umožní ľahké posúvanie, približovanie alebo otáčanie obrazu. Nad touchpadom je umiestnená klávesnica AccuType, ktorá je ergonomicky navrhnutá tak, aby bolo písanie pohodlné a presné. Zvuk sa k vašim ušiam bude linúť zo stereorepoduktorov s technológiou Dolby® Advanced Audio™ pre bohatý zvuk a dokonalý zážitok z počúvania.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape