Lenovo Notebook High-End Multimedia Y50-70 BLACK 59-442819

Tovar je vypredaný

Lenovo Notebook High-End Multimedia Y50-70 BLACK 59-442819

Kód výrobku: 59442819
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Výkonný herný notebook, ktorý sa dokáže postarať o kompletnú multimediálnu zábavu doma i na cestách - taký je Lenovo Y50-70. Ten je vybavený výkonným procesorom, grafickou kartou a kvalitným displejom pre čo najlepší zážitok z hrania.
 

O bezproblémový chod všetkých aplikácií sa stará výkonný procesor Intel® Core i5-4210H 2,9 GHz spolu s kvalitnou 4 GB grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX960M. S podporou 8 GB operačnej pamäte RAMsa toto zariadenie stáva kvalitným strojom pre multimediálnu zábavu, hranie hier i prácu. Pre vaše dáta je k dispozícii hybridný pevný disk 1 TB HDD + 8 GB SSHD s operačným systémom Microsoft Windows 8.1.

Na vrchnej hrane rámu displeja je tiež umiestnená kvalitná integrovaná Full HD webkamera s rozlíšením 720p, vďaka ktorej môžete zostať v kontakte so svojimi priateľmi či rodinou. Technológia Veriface Pro vám tiež umožní sa prihlásiť do systému pomocou funkcie rozpoznania tváre. Pri práci i hraní potom oceníte kvalitnú klávesnicu AccuType, ktorá má nielen moderný vzhľad, ale tiež plochejšie a mierne zaoblené klávesy, ktoré zabezpečia jej pohodlné používanie.

Kvalitný zvuk pri sledovaní filmu alebo hraní FPS hier obstarajú prémiové reproduktory, ktoré poskytnú výrazný a plný zvuk. Zásluhou technológie Dolby® Advanced Audio™ budú vaše zvukové zážitky ešte lepšie, čistejšie a priestorovejšie, než u bežných vstavaných reproduktorov. Pre ľahšie prehrávanie filmov z vašej zbierky DVD iste oceníte priloženú externú DVD mechaniku.

Notebook Lenovo Y50-70 ľahko pripojíte k domácej sieti pomocou kábla alebo rozhrania Wi-Fi. S mobilným zariadením ho potom spárujete vďaka Bluetooth® 4.02. Ďalej je k dispozícii 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, združený audio jack pre slúchadlá s mikrofónom, HDMI výstup, čítačka pamäťových kariet a port SPDIF.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape