Lenovo IdeaTab A7 59-445600

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab A7 59-445600

Kód výrobku: 59445600
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

Lenovo IdeaTab A7 je tablet s kompaktnými rozmermi, ktorý ocení každý, kto si rád nosí výkonné zariadenie na prácu aj zábavu všade so sebou. Zaujme svojimi malými rozmermi, nízkou hmotnosťou a nadpriemernou výdržou batérie, vďaka ktorej sa na cestách nikdy nebudete musieť nudiť.

S obrazovkou Infinity Glass si rozšírite obzory. A to doslova. Sklo Infinity Glass prekrýva predný panel tabletu a rozširuje zorné pole. V kombinácii s IPS technológiou tak budete pohodlne sledovať filmy z akejkoľvek pozície. Zariadenie je tenké a ľahké, takže sa skvele hodí na každú dlhšiu cestu.

Displej so 7" uhlopriečkoudisponuje rozlíšením 1024x600 px. Farby sú ako živé, či už sa pozeráte vo vnútri alebo na vonkajšom svetle. Plynulú prácu bez akýchkoľvek prieťahov zaisťuje štvorjadrový procesor MediaTek s taktom 1,3 GHz. Priestor na beh aplikácií zaistí 1GB operačná pamäť, ktorá bude stačiť aj náročnejším aplikáciám.

Tablet je vybavený dvojicou fotoaparátov. Predný s VGA rozlíšením sa stará o prenos obrazu pri videokonferenciách a na zadnej strane ho dopĺňa 2Mpx fotoaparát. Dáta sa ukladajú na 16 GB internú pamäť. Jej veľkosť je možné navýšiť vložením MicroSD karty.

Medzi ďalšiu výbavu patrí Wi-Fi, Bluetooth 4.0a GPS s asistovaným štartom. Predný reproduktor so zvukovou technológiou Dolby Audioprenáša čistý a prirodzený zvuk. MicroUSB port podporuje funkciu OTG, takže k tabletu je možné pripojiť externý disk alebo iné zariadenie cez USB.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape