Lenovo IdeaTab 2 A7-20 Ebony Black (59444625)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab 2 A7-20 Ebony Black (59444625)

Kód výrobku: 59444625
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

Elegantný a ľahký tablet IdeaTab 2 A7-20 od spoločnosti Lenovo oceníte najmä pri častom prenášaní či cestovaní. Ideálneho spoločníka na cesty z neho totiž robí nielen jeho ľahká konštrukcia, malé rozmery a dlhá výdrž batérie, ale aj GPS navigácia, predný fotoaparát na videohovory a fotenie autoportrétov a kvalitný displej.

Dominantou zariadenia je 7" širokouhlý displej, ktorý poskytuje rozlíšenie 1024 × 600 px a technológiu IPS, vďaka ktorej uvidíte všetky detaily z akéhokoľvek uhla. Je tak ideálnym prostriedkom na čítanie kníh, prehliadanie webových stránok či sledovanie filmov, a to aj v niekoľkých ľuďoch. Pri dlhom cestovaní tak nebude o zábavu núdza.

O výpočtový výkon sa stará štvorjadrový procesor, ktorý je zárukou plynulého chodu všetkých aplikácií, a to aj pri multitaskingu, teda práci vo viacerých otvorených aplikáciách naraz. Môžete si tak vychutnať filmy vo vysokom rozlíšení či najnovšie hry bez sekania a otravných zdržaní. Priestor na beh aplikácií poskytuje 1 GB operačnej pamäte. Na prednej strane je tablet vybavený 0,3Mpx fotoaparátom a na zadnej strane 2Mpx fotoaparátom na zhotovovanie momentiek. Svoje dáta budete ukladať na internú pamäť s kapacitou 8 GB, ktorá je pomocou micro SD karty rozšíriteľná až na 32 GB.

Vďaka veľkej kapacite batérie 3450 mAh je potom zaručená dlhá výdrž tabletu a nemusíte sa tak pri zábave strachovať o jeho skoré vybitie.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape