Lenovo IdeaPad Z50-70 (59445017)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Z50-70 (59445017)

Kód výrobku: 59445017
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Notebook Lenovo Z50-70 vás prekvapí svojím skvelým výkonom, obrazom i zvukom. Moderný dizajn notebooku dopĺňa klávesnica AccuType, ktorá má ploché a mierne zaoblené klávesy. Vďaka nim sa zvýši vaše pohodlie aj presnosť i písanie. Technológia Lenovo Energy Managementsa stará o to, aby batéria vášho notebooku vydržala dlho nabitá a mala aj dlhú životnosť. Notebook je dodávaný bez operačného systému.

 

 

Výkon a zobrazenie

Veľký 15,6 "displej notebooku má LED podsvietenie s Full HD rozlíšením  1920 x 1200 px, takže si vychutnáte aj tie najmenšie detaily u vašich obľúbených filmov. O výkon celého počítača sa stará procesor Intel® Core ™ i5-4210U s pracovnou frekvenciou 1, 7 GHz. O rýchly chod celého počítača sa stará 8 GB operačných pamätí. Obrazové dáta displeju poskytuje grafická karta NVIDIA® GeForce® GT 820, ktorá má 2 GB vlastnej pamäte. Všetky svoje dáta si pohodlne uložíte na pevný disk s veľkosťou 1 TB(1 000 GB).

Možnosti pripojenia

O výbornú multimediálnu zábavu sa postará DVD napaľovačka spolu so stereo reproduktormi, ktoré sú vylepšené o zvukovú technológiu Dolby Advanced Audio. Bezdrôtová technológia Wi-Fi 802.11acje trikrát rýchlejšia ako starší štandard Wi-Fi. Užijete si tak rýchlejšie surfovanie po internete aj rýchlejšie sťahovanie. Stiahnuté súbory potom rovnako rýchlo aj presuniete vďaka rozhraniu USB 3.0 alebo Bluetooth. Pripojenie externého monitora alebo televízie vám uľahčí port HDMI. Vstavaná webkamera a mikrofón vám dovolia komunikovať aj s priateľmi na druhom konci sveta.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape