Lenovo IdeaPad Z50 59-432388

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Z50 59-432388

Kód výrobku: 59432388
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Notebook Lenovo IdeaPad Z50 ponúka príjemný zovňajšok, vysoký výkon aj prijateľnú cenu. Na prvý pohľad elegantný dizajn je doplnený, v útrobách sa vyskytujúcim, kvalitným technickým vybavením a radom funkcií a technológií pre pohodlné a zábavné využívanie.

Po otvorení notebooku budete hľadieť do 15,6" FullHD displeja s rozlíšením 1960x1080 pixelov. Prenášanie dát na displej rieši 4GBgrafická karta Nvidia GeForce a o výpočet a spracovávanie dát sa starajú procesor Intel Core i7 štvrtej generácie a 8GB operačná pamäť. Vďaka týmto špecifikáciám je notebook vhodným kandidátom pre náročnejšiu prácu, nesekavé sledovanie filmov vo vysokom rozlíšení či hranie hier. Zážitok z multimédií potom podtrháva zvuková technológia Dolby zaisťujúca bohatý zvuk.

Medzi ďalšie z technológií, ktorými notebook oplýva, patrí ergonomicky tvarovaná klávesnica AccuTypevytvorená pre pohodlné písanie s minimom preklepov. Okrem klávesnice ponúka Z50 pre svoje ovládanie aj viacdotykový touchpad, ktorý je v rámci svojich gest plne optimalizovaný pre Windows 8. Tí, ktorí nemajú pri používaní notebooku vždy prístup k sieti, ocenia dostatočnú výdržbatérie aj jej dlhú životnosť vďaka technológii Lenovo Energy Management. Zaujímavosťou je potom technológia Veriface Pro, ktorá slúži pre rozpoznanie tváre a môže tak nahradiť heslo pri prihlasovaní do systému.

Dostatok miesta pre ukladanie dát zaisťuje hybridný 1TB disk s integrovanou 8GB SSD, ktorá zaistí rýchle spúšťanie notebooku aj často používaných aplikácií. Medzi nemenej podstatné časti, ktorými je notebook vybavený, patria dva 2.0 USB a jeden 3.0 USB porty, čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 alebo optická mechanika.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape