Lenovo IdeaPad Y510p (59404607)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Y510p (59404607)

Kód výrobku: 59404607
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Rada notebookov Y od spoločnosti Lenovo je určená predovšetkým hráčom počítačových hier a ľuďom, ktorí pracujú s náročnými programami. Na prvý pohľad si každý všimne jeho prepracované detaily, ktoré z neho robia designovú senzáciu. Jednou z množstva predností je jednoznačne dvojjadrový procesor Intel i5-4200M s jadernou frekvenciou 2,5 GHz. Ten dodáva počítaču dostatočnú rýchlosť pre zvládanie náročnejších úloh. Naviac disponuje operačnou pamäťou DDR3 s veľkosťou 8 GB, ktorá pomáha procesoru zlepšovať plynulosť behu celého zariadenia. V prípade, že by vám táto pamäť nestačila, nechal výrobca k dispozícii ešte jeden voľný slot, kam je možné pridať prídavnú pamäť. O špičkové vykresľovanie obrazu sa starajú 2 grafické karty NVIDIA GeForce GT755M v režime SLI, ktorý pomáha zvýšiť výkon dvoch grafických kariet v jednom počítači. S Lenovo IP Y510p si užijete veľa zábavy a nič vás už nebude limitovať ani pri náročnejších hrách alebo pri práci s graficky náročnými programami. Prácu spríjemňuje a zjednodušuje operačný systém Windows 8 v 64-bitové verzii.

Na displeji 15,6" s full HD rozlíšením 1920 x 1080 sa odrážajú výkony obidvoch grafických kariet a vďaka nim vyzerá obraz úplne fantasticky. Naviac je kvalita obrazu ešte zvýraznená technológiou LED podsvietenia. Matné prevedenie zvyšuje viditeľnosť na priamom slnku. HDMI port zaisťuje prenos pracovnej plochy, filmu alebo hry na televízor a dáva vám tak možnosť užiť si zábavu na obrazovke vo väčšom merítku. Port VGA umožňuje pripojenie k monitoru.

O bezpečné ukladanie užívateľských dát sa starajú 2 pevné disky. SSD disk s kapacitou 8 GB a pevný disk HDD s veľkosťou 1 TBWi-Fi pre pripojenie k bezdrôtovej internetovej sieti sa v dnešnej dobe stala neodmysliteľnou súčasťou každého notebooku, preto nechýba ani tu. Bluetooth vám pomáha s pripojením vášho mobilného telefónu, slúchadiel, atď., rovnako ako 3 USB porty, ktoré slúžia na pripojenie externých zariadení, prípadne klávesnice a myši. Lenovo IP Y510p je vybavený taktiež čítačkou pamäťových karietwebkamerou pre videohovory a numerickou klávesnicou. Notebook má celú klávesnicu podsvietenú, čím dodáva vzhľadu na výnimočnosti. Notebook váži 2,9 kg, takže s prenášaním nie je žiadny problém. Batéria vydrží až 5 hodín.

Bluetooth je otvorený štandard pre bezdrôtovú komunikáciu prepojujúci dve a viac elektronických zariadení, napr. mobilný telefón, PDA, osobný počítač alebo bezdrôtové slúchadlá.

 
 
 
 
USB je univerzálna zbernica, ktorá umožňuje pripojenie počítača k najrôznejšim zariadeniam, napríklad k videokamerám, čítačkám pamäťových kariet, MP3 prehrávačom alebo tlačiarňam a externým diskom. Verzia 3.0 prináša oproti starším verziám prenosovú rýchlosť 5 Gbit/s a je kompatibilná ako s USB 2.0, tak s USB 1.1.
 
 
 

Bezdrôtová technológia Wi-Fi vám umožní byť online všade tam, kde zachytíte signál. Ľahko sa tak zadarmo pripojíte v reštauráciách, nákupných strediskách alebo v knižnici.
 
 
 
 
Operačný systém Windows 8 je navrhnutý predovšetkým pre počítače s dotykovou obrazovkou, u ktorých môžete naplno využívať všetky jeho funkcie. Užívateľské rozhranie Modern User Interface (METRO) prináša náhradu starého prostredia známeho z predchádzajúcich verzií operačných systémov Windows. Dlaždicový systém umožňuje intuitívnejšie a jednoduchšie ovládanie všetkých funkcií. 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape