Lenovo IdeaPad U530 59-439409

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad U530 59-439409

Kód výrobku: 59439409
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mini notebooky

Tenký, inteligentný a rýchly, tak presne taký je notebook Lenovo IdeaPad U530 59-439409. Spadá do kategórie kompaktných prenosných zariadení, ktoré sú vhodnou voľbou pre často cestujúcich užívateľov. Notebook disponuje dlhou výdržou pri práci na batériové napájanie, ktorá je ešte predĺžená pomocou správy napájania Lenovo Energy Management. Klávesnica Accutype s numerickou klávesnicou je veľmi pohodlná a odolná proti poliatiu. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné písanie bez zbytočných preklepov. Technológia Motion Control umožňuje používať webkameru ako vstupné zariadenie a to všetko bez dotyku obrazovky či klávesnice. Pomocou funkcie Instant Resume sa notebook prebudí zo spánku takmer za sekundu.

Srdcom tohto modelu je dvojjadrový procesor Intel Core i5 4200U s pracovnou frekvenciou 1,6 GHz, ktorú je možné pomocou TurboBoostu zvýšiť až na 2,6 GHz. O bezproblémovú činnosť systému sa stará 4 GB operačná pamäť typu DDR3. Zobrazenie všetkých dát zabezpečuje 15,6" dotykový displej s Full HD rozlíšením (1920x1080). Grafické dáta na monitor poskytuje grafická karta NVIDIA GeForce GT 730M o veľkosti 2 GB, ktorá prináša vynikajúci obraz. Pre ukladanie používateľských údajov využijete hybridný pevný disk, ktorá je zložený z klasického 500 GB disku a 8 GB SSD diskmedzipamäte pre ešte rýchlejší chod systému.

Lenovo IdeaPad U530 disponuje stereo reproduktormi s technológiou Dolby Home Theater, poskytujúcimi bohatý stereofónny zvuk a ponúkajú skvelý zážitok z počúvania. Webové konferencie alebo online hovory nebudú žiadnym problémom, keďže notebook má integrovanú 720p HD webkameru. Notebooku nechýba celá rada rozhraní, ako sú bezdrôtové Wi-Fi a Bluetooth alebo trojica konektorov USB, z ktorých jeden je rady 3.0. Pre prepojenie s monitorom alebo televíziou slúži HDMI konektor. Operačným systémom je Windows 8.1.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape