Lenovo IdeaPad S20 59-436645

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad S20 59-436645

Kód výrobku: 59436645
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mini notebooky

Tenký a ľahký notebook Lenovo Ideapad S20 59-436645 je vhodný spoločník pre každodenné použitie. Čierne zhotovenie je elegantné a univerzálne zároveň. Notebook oplýva moderným dizajnom a vysokým výkonom. Klávesnica Accutype s numerickou klávesnicou je veľmi pohodlná a odolná proti poliatiu. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné písanie bez zbytočných preklepov. Notebook disponuje technológiou Lenovo Energy Managementpre dlhú výdrž batérie. Jednoduchá údržba je možná vďaka funkcii OneKey Rescue System - obnovenie systému je po napadnutí vírusom otázkou len niekoľkých okamihov. Jednoduché je tiež zálohovanie dát a vyhľadávanie a odstraňovanie vírusov.

Model je vybavený dvojjadrovým procesorom Intel Celeron N2840 s pracovnou frekvenciou 2,16 GHz, kedy pomocou TurboBoostu je možné túto frekvenciu zvýšiť až na 2,58 GHz. Ďalej je doplnený operačnou pamäťoutypu DDR3 o veľkosti 2 GB, ktorá sa stará o pokojný chod systému. O zobrazenie sa stará 11,6" dotykový displej s HD rozlíšením (1366x768). Grafické dáta poskytuje integrovaná karta Intel HD Graphics. Dostatok miesta pre užívateľské dáta zaisťuje 500 GB pevný disk.

Dokonalý priestorový zvuk ponúkajú vstavané stereo reproduktory s technológiou Dolby Advanced Audio. Vďaka integrovanej 720p HD webkamere si budete môcť jednoducho volať s kamarátmi alebo rodinou. Z rozhraní maté k dispozícii porty USB 2.0, USB 3.0 a HDMI. Samozrejmosťou je podpora bezdrôtových rozhraní Wi-Fi a Bluetooth. O chod notebooku sa stará operačný systém Windows 8.1.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape