Lenovo IdeaPad G50 (59422538)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad G50 (59422538)

Kód výrobku: 59422538
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky
V notebooku Lenovo IdeaPad G50 vás prekvapí bohatá výbava. Zameraný je na každodenné využitie ako v domácnosti, tak v kancelárii či škole. Odolná a ergonomicky tvarovaná ostrovčeková klávesnica AccuType s numerickou časťou obstaráva pohodlie pri dlhodobom písaní, a to bez zbytočných preklepov. Ako polohovateľné zariadenie slúži touchpads intuitívnym ovládaním pomocou gest.  Výdrž batérie, ktorá je do 5 hodín, predlžuje špeciálna technológia Lenovo Energy Management.
 
notebook Lenovo IdeaPad G50Lesklý 15,6" displej s HD rozlíšením a LED podsvietením disponuje širokouhlým zobrazením 16:9. Aby bol obraz skutočne verný, poskytuje mu dáta dedikovaná grafická karta AMD Radeon R5 M230 Enduroa 2 GB vlastnej pamäte. Notebook k vysokému výkonu poháňa procesor štvrtej generácie Intel Core i7 4510U s pracovnou frekvenciou 2,0 GHz, ktorú je možné krátkodobo zvýšiť až na 3,1 GHz. O rýchly štart a chod počítača sa stará predovšetkým 8GB operačnej pamäte. Pre všetky vaše dáta je pipravený priestorný hybridný disk, ktorý je rozdelený na dve časti, a to 8GB SSD a 1TB HDD.
 
Skvelý zvuk si vychutnáte vďaka zabudovaným reproduktorom s celkovým výkonom 4 W a podporou technológie Dolby Advanced Audio. Zálohať či sledovať filmy budete jednoducho pomocou optickej mechaniky DVD RW. Prenos dát má na starosti buď bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0, alebo tri porty USB, z ktorých dva sú vysokorýchlostné USB 3.0. Taktiež určite využijete vstavanú čítačku pamäťových kariet. Samozrejmosťou je pripojenie na internet pomocou Wi-Fi. Vo výbave je tiež webkamera, takže sa so svojimi priateľmi kedykoľvek porozprávate.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape